Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Είναι η ώρα της ευθύνης και της περισυλλογής 

Published

on

 Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας, Αντώνης Κουνάβης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

 

«Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των βουλευτών, των υποψηφίων βουλευτών, των στελεχών, των μελών και των εθελοντών της Νέας Δημοκρατίας, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά, από βάθους καρδιάς, τους στενούς μου συνεργάτες, τους εθελοντές και τους πολίτες που έδωσαν στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη μας μια νέα τετραετία αυτοδύναμης διακυβέρνησης της χώρας, αναδεικνύοντας την παράλληλα, ξανά, πρώτη πολιτική δύναμη και στην Αχαϊα.  

Ωστόσο, οι όποιοι πανηγυρισμοί και οι θριαμβολογίες θα πρέπει να σταματήσουν. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και της περισυλλογής, καθώς αυτή τη νέα μεγάλη νίκη θα πρέπει να την ερμηνεύσουμε ως την προτροπή των πολιτών να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα, χωρίς ίχνος έπαρσης και αλαζονείας.

Πορευόμαστε, λοιπόν, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί, με οδηγό τη γλώσσα της αλήθειας, αλλά και με ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική, στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και των ρηξικέλευθων τομών που χρειάζεται η χώρα, ώστε να κερδίσει το μέλλον που της αξίζει».

Ροή ειδήσεων

Advertisement