Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανδρέας Τσώκος: Η μεγάλη Νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι η αρχή για το μεγάλο άλμα για την πατρίδα μας

Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα

Published

on

Οι πολίτες μίλησαν. Οι ψηφοφόροι εμπιστεύθηκαν την Νέα Δημοκρατία ως δύναμη ευθύνης και αξιοπιστίας, ως το κόμμα που κάνει πράξη την συνέπεια λόγων και έργων.

Καταφέραμε στον προεκλογικό μας αγώνα και, εγώ προσωπικά στην Αχαΐα, να ακούσουμε κάθε έναν από τους συμπολίτες μας, να δημιουργήσουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα προοδευτικού εκσυγχρονισμού, συναίνεσης και θετικής σκέψης για πρόοδο στον τόπο μας, με έργα υποδομής και πολιτικές που φέρνουν ανάπτυξη στην περιοχή μας. 

Το αποτέλεσμα της κάλπης των επαναληπτικών εκλογών δεν επιτρέπει αλαζονικές συμπεριφορές ή ασυδοσία στον τρόπο διακυβέρνησης. Αντιθέτως, η ψήφος των πολιτών στην Νέα Δημοκρατία μας γεμίζει αισιοδοξία και ευθύνη. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και σε αυτή την μεγάλη εθνική προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Η πατρίδα μας χρειάζεται όλους στις μεγάλες αλλαγές, που τολμά η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Η επόμενη ημέρα είναι ημέρα ευθύνης και η στιγμή για την εφαρμογή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με στόχους καλύτερες και περισσότερες δουλειές, ενίσχυση της δημόσιας υγείας, κράτος φιλικό στους πολίτες, Ελλάδα ισχυρή.

Στην Αχαΐα και στην Πάτρα, ήρθε η στιγμή να βάλουμε μπροστά το μεγάλο μας σχέδιο, για 80+ έργα που δίνουν πνοή ανάπτυξης και αλλάζουν την περιοχή μας. Με το πρόγραμμα που έχουμε εκπονήσει και συζητήσει με τους πολίτες, η Νέα Δημοκρατία κάνει πράξη ένα χαρτοφυλάκιο 80+ έργων, που υπερβαίνουν τα 3,7 δισεκατομμύρια ευρώ, με στόχο την αξιοποίηση των μεγάλων πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, την τόνωση της αναπτυξιακής προοπτικής της και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, για την Πάτρα του 2030.

Η πατρίδα μας έχει μια ιστορική ευκαιρία, με ισχυρή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας να κάνει ένα μεγάλο άλμα για την κοινωνία μας. 

Οι πολίτες μας έστειλαν το μήνυμα. Μαζί συνεχίζουμε, για να κάνουμε πραγματικότητα το σύνθημά μάς «Σταθερά-Τολμηρά-Μπροστά».

Ροή ειδήσεων

Advertisement