Connect with us

Παναχαϊκή

Όλα ξεκαθαρίζουν στην Παναχαϊκή

Published

on

 

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως θα υπάρχουν πληρωμές, ανανεώσεις και επίσημες συμφωνίες με Τσαλουχίδη – Γεωργιάδη

 

Πολλάκις έχουμε αναφέρει ότι ο τρόπος που λειτουργεί η ΠΑΕ δεν είναι και ο καλύτερος. Δηλαδή δεν μπορεί να υπάρχουν προφορικές συμφωνίες και αυτές να ανακοινώνονται από τους Γιώτη Τσαλουχίδη και Κώστα Γεωργιάδη.

Σε καμία περίπτωση δεν ρίχνουμε την ευθύνη στους ανθρώπους που θα έρθουν στην Παναχαϊκή για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, αλλά η κοκκινόμαυρη διοίκηση θα έπρεπε είτε να προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση, είτε να έχει συμφωνήσει με τους Τσαλουχίδη και Γεωργιάδη να μην προχωρούν σε δηλώσεις.

Ένα ακόμα σημείο που χαλάει την εικόνα της ομάδας είναι ότι δεν έχουν κατατεθεί οι μισθοί των ποδοσφαιριστών. Ο επικεφαλής της Παναχαϊκής είχε ενημερώσει ότι οι καταθέσεις θα πραγματοποιούνταν την προηγούμενη Πέμπτη το αργότερο Παρασκευή και δυστυχώς δεν έγιναν ποτέ.

Το ότι θα τακτοποιηθούν σίγουρα θα γίνει όμως αυτή η καθυστέρηση και αβεβαιότητα που βγάζει προς τα έξω είναι ό,τι χειρότερο για την εικόνα της ομάδας.

Υπάρχουν παίκτες της Παναχαϊκής οι οποίοι στο οικογενειακό τους περιβάλλον ανέφεραν πώς θα ανανεώσουμε με την ομάδα όταν έχουμε περάσει οικονομικά άσχημες καταστάσεις όλο τον χρόνο. Αυτό που κάνουν είναι να έχουν υπομονή μέχρι τις 30/6 που λήγουν τα συμβόλαιά τους για να δουν πόσους μισθούς θα πάρουν και αναλόγως θα πράξουν.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης αλλά και ο Κώστας Γεωργιάδης αύριο θα βρίσκονται στην Πάτρα έτσι ώστε να οριστικοποιήσουν την προφορική συμφωνία που έχουν με τον επικεφαλής Πέτρο Σταθάκη και εν συνεχεία θα ριχτούν… στη δουλειά.

Υπάρχει γολγοθάς σχετικά με το ποιοι παίκτες θα ανανεώσουν και ποιοι θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Μην ξεχνάμε ότι η Παναχαϊκή και πολλές ακόμα ομάδες της Super League 2 δεν πήραν αδειοδότηση που σημαίνει ότι στο ρόστερ θα υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός διευθυντής Γιώτης Τσαλουχίδης σε συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Γεωργιάδη θα ρίξουν… αρκετά ονόματα στο τραπέζι έτσι ώστε να υπάρξει μια επιλογή παικτών νεαρών σε ηλικία αλλά να μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην κοκκινόμαυρη ομάδα.

Φυσικά η ΠΑΕ θα ρίξει το βάρος στις υποδομές της και θα προσπαθήσει να ανεβάσει στην ομάδα δύο με τρεις νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Κ19.  

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος δυστυχώς είναι παραμελημένη απ’ όλους και γι’ αυτό τα περσινά έκτροπα πρέπει φέτος πάση θυσία να μην ξαναδημιουργηθούν.

Σκοπός της διοργανώτριας αρχής είναι το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου το πολύ έως τις 24/9 έτσι ώστε και οι ομάδες να μπορούν να βοηθηθούν τόσο από το στοίχημα όσο και από τις χορηγίες.

Το οικονομικό πρόβλημα είναι τεράστιο και για την κατηγορία αυτή δεν ενδιαφέρεται κανείς.

Η Super League 2 θα πραγματοποιήσει Δ.Σ. αύριο έτσι ώστε να επικυρώσει τη βαθμολογία και εν συνεχεία θα ανακοινώσει πότε θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα καθώς και το πλάνο.

Τη νέα σεζόν στη Super League 2 προβιβάστηκαν Καμπανιακός, Κοζάνη, Αιολικός και Τηλυκράτης και θα υπάρξει αλλαγή στο πόσες ομάδες υποβιβάζονται καθώς σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, πλέον θα υποβιβάζονται πέντε αντί για τέσσερις.

Ο πρωταθλητής σε κάθε όμιλο θα ανεβαίνει και τη νέα σεζόν απευθείας στην πρώτη κατηγορία, ενώ όσον αφορά τις Β ομάδες, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα είναι στον Βορρά και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό στον Νότο.

Σημαντικό είναι ότι οι Β ομάδες πλέον αν τερματίσουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, θα υποβιβάζονται.

Ο αριθμός των 26 ομάδων που υπήρχαν συνολικά πέρσι, παραμένει αναλλοίωτος και φέτος, καθώς η αναδιάρθρωση της κατηγορίας έχει προγραμματιστεί για τη σεζόν 2024/2025.

Oι 26 ομάδες είναι οι εξής: Ιωνικός, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β, Ηρακλής, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αλμωπός Αριδαίας, Μακεδονικός, Παναθηναϊκός Β, Διαγόρας Ρόδου, Απόλλων Πόντου, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΕ Χανιά, Καλαμάτα, ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΑΕ Ηλιούπολη, Παναχαϊκή, Ολυμπιακός Β, Αιγάλεω, ΑΕΚ Β, Αιολικός, Καμπανιακός, Κοζάνη και Τηλυκράτης.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement