Connect with us

Ελλάδα

Βόλος: 19χρονη δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά

Published

on

Περιπετιώδες ήταν το απόγευμα της Τετάρτης για μία 19χρονη από τον Βόλο, η οποία δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στον Άναυρο, την ώρα που έκανε βόλτα με μία φίλης της.

Η 19χρονη, μιλώντας στη Θεσσαλία, περιγράφει τις συνθήκες που έγινε η επίθεση, καθώς και την ταραχή που πέρασε η ίδια και η οικογένειά της από αυτή την περιπέτεια. Όπως η ίδια περιγράφει, την Τετάρτη το απόγευμα περπατούσε με τη φίλη της στον Αγ. Κωνσταντίνο και τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν με τα πόδια προς τον Άναυρο. Στο ύψος του skate park αντίκρυσαν 5-6 αδέσποτα σκυλιά τα οποία ήταν ξαπλωμένα στο σημείο.

Όπως αναφέρει «όσο ήμασταν μπροστά τους καθόντουσαν ήσυχα. Όταν κάποια στιγμή γύρισα την πλάτη μου και αλλάξαμε κατεύθυνση με τη φίλη μου, άκουσα ένα γάβγισμα και δύο σκυλιά με είχαν πλησιάσει. Το ένα από τα δύο με δάγκωσε στη γάμπα του ενός ποδιού και μου έσκισε την παντελόνα που φορούσα από το άλλο πόδι».

Η κοπέλα πονούσε πάρα πολύ, ενώ η φίλη της που ήταν δίπλα της κι ευτυχώς δεν της επιτέθηκαν τα σκυλιά, αλλά και μία κυρία που είδε την επίθεση, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν. «Η κυρία που είδε το συμβάν έτρεξε και μου έριξε νερό για να καθαρίσει η πληγή» σημειώνει η 19χρονη και συνεχίζει «Πήραμε τηλέφωνο τους γονείς μου και τους εξηγήσαμε τι μου είχε συμβεί. Η κυρία προθυμοποιήθηκε να μας πάει με τη φίλη μου στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς ήμασταν αρκετά κοντά. Αμέσως ήρθαν και οι γονείς μου εκεί».

Στο Νοσοκομείο, οι γιατροί καθάρισαν την πληγή της νεαρής από το δάγκωμα, της έδεσαν το πόδι, ενώ την παρέπεμψαν σε φαρμακείο, προκειμένου να κάνει αντιτετανικό εμβόλιο. Η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, όπου και αναρρώνει λαμβάνοντας παράλληλα την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή που της έχει χορηγηθεί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement