Connect with us

Ελλάδα

Παιδί ηλικίας 9 ετών βρέθηκε να περπατάει μόνο του στην Πανεπιστημίου – Αναζητούνται οι κηδεμόνες του

Published

on

Συναγερμός σήμανε στο Χαμόγελο του Παιδιού το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο 9χρονος Νικόλα εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνος του στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να δώσει στα στοιχεία του στη δημοσιότητα, μετά από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Ανηλίκων, καθώς αναζητούνται οι γονείς ή οι κηδεμόνες του.

Τον ανήλικο εντόπισαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο ανήλικος έχει καστανά μάτια και μαλλιά, είναι αδύνατος και έχει ύψος 1.40. Την ημέρα που βρέθηκε, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι μπλε σκούρου χρώματος με στάμπα και λαδί σορτσάκι με σχέδια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του, είναι αλλιώς αδύνατη.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το 100 ή «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

e mail: [email protected]

Ροή ειδήσεων

Advertisement