Connect with us

Ελλάδα

Βουλή: Με τις ομιλίες των αρχηγών ολοκληρώνονται οι προγραμματικές δηλώσεις – Ακολουθεί η ψήφος εμπιστοσύνης – Δείτε live

Published

on

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των αρχηγών των κομμάτων, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης της ΝΔ. Αμέσως μετά, θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στη συζήτηση συμμετείχαν το σύνολο των υπουργών και αναπληρωτών υπουργών, οι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, καθώς και περί τους 90 βουλευτές.

Και μπορεί οι μετεωρολόγοι να προειδοποιούν για κύμα καύσωνα από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, αυτό, όμως, δεν επηρεάζει την κυβέρνηση, η οποία από Δευτέρα πιάνει κανονικά δουλειά και με τη «βούλα» του Κοινοβουλίου.

Μετά τη διαδικασία της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης και από τις αρχές της εβδομάδας, οι υπουργοί θα πρέπει να…σηκώσουν τα μολύβια. Με δεδομένο ότι η Βουλή θα κλείσει στο τέλος Ιουλίου, συνεπώς, μένουν μερικές «καυτές» εβδομάδες για τους υπουργούς, προκειμένου να δρομολογήσουν αρκετές από τις πρώτες τους εκκρεμότητες.

Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή:

Ροή ειδήσεων

Advertisement