Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (10/7)

Published

on

 

Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα λάβουν χώρα δύο πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες θα καθορίσουν όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα και θα αλλάξουν τις προτεραιότητες, τις σκέψεις αλλά και το «πεδίο δράσης» σου. Πρώτος ο Άρης θα αλλάξει ζώδιο στις 10/7 και θα περάσει στην Παρθένο, από τη νέα του θέση θα ενισχύσει αρετές όπως η υπομονή, η επιμονή αλλά και η μεθοδικότητα.

 

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλά νέα για εσένα καθώς ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο- και από τη νέα του θέση θα βελτιώσει τη διάθεσή σου. Ο Άρης θα βρίσκεται για ενάμιση μήνα περίπου σε ένα ζώδιο από όπου θα σου δίνει κίνητρα για να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να δημιουργήσεις, να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα και να κάνεις πολλά πράγματα που θέλεις!

 

Δίδυμοι

Θα ξεκινήσει με την αλλαγή θέσης του Άρη ο οποίος θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στις 10/7 και θα φέρει σε πρώτο πλάνο το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτά. Αυτές οι ημέρες ενδεχομένως να φέρουν κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις είτε για το σπίτι είτε για οικεία σου πρόσωπα, οι οποίες θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να μπορέσεις να τις αναλάβεις.

 

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου αυτή η πλανητική μετακίνηση φέρνει θετικά νέα σε εσένα, καθώς φαίνεται πως σταδιακά τα έξοδα θα αρχίσουν να μειώνονται. Είναι γεγονός πως όσο ο Άρης βρισκόταν στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να έφερε παραπάνω έξοδα -κάποια από αυτά να ήταν και έκτακτα- με αποτέλεσμα να είχες αποσυντονιστεί.

 

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με μία μετακίνηση -αυτή του Άρη- που φεύγει από το ζώδιό σου και περνά στο γήινο ζώδιο της Παρθένου (10/7). Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου καταδεικνύει πως σταδιακά θα υπάρχουν περισσότερες στιγμές ηρεμίας στην προσωπική σου ζωή αλλά και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων σε γενικότερο πλαίσιο.

 

Παρθένος

Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα καθώς στις 10/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου γεμίζοντας σε ενέργεια αλλά και την επιθυμία να κάνεις πολλά πράγματα και να εκπληρώσεις πολλούς στόχους στο προσεχές διάστημα! Η παρουσία του Άρη είναι πολύ βοηθητική για να αναλάβεις δράση σε προσωπικά ζητήματα, σε επαγγελματικές υποθέσεις αλλά και για να διευθετήσεις κάποια πράγματα τα οποία θέλεις.

 

Ζυγός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Άρη να μετακινείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 10/7 και τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/7. Αρχικά ο Άρης από τη νέα του θέση μπορεί να φέρνει συχνά πυκνά σκέψεις οι οποίες θα σχετίζονται με ζητήματα του παρελθόντος, προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάζουν τη διάθεσή σου και να φέρνουν στην επιφάνεια φοβίες και ανησυχίες που έχουν τις «ρίζες» τους σε παλιές υποθέσεις.

 

Σκορπιός

Η νέα θέση του Άρη δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για εσένα καθώς φαίνεται πως τα επαγγελματικά ζητήματα -που μέχρι στιγμής ήταν σε προτεραιότητα και σε απασχολούσαν αρκετά- θα δώσουν τη θέση τους σε πιο ξέγνοιαστες ημέρες που θα έχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Τώρα ξεκινά το διάστημα που είναι κατάλληλο για να κάνεις ένα ταξίδι, να πας διακοπές, να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα, συγγενείς και φίλους.

 

 

Τοξότης

Ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου η νέα του θέση είναι πιο απαιτητική για το δικό σου ζώδιο, καθώς πιθανό να φέρει περισσότερα ζητήματα τα οποία αφορούν επαγγελματικές υποχρεώσεις και δουλειές. Ο Ερμής περνά στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύοντας πως παρά τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις των ημερών, αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην επικοινωνία σου με αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε μετακινήσεις σε αγαπημένους κοντινούς προορισμούς!

 

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα νέα για εσένα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου καταδεικνύει πως ένα διάστημα το οποίο είχε αρκετές σκέψεις, ανησυχίες και μία υποτονική διάθεση σε γενικότερο πλαίσιο έφτασε στο τέλος του. Τώρα ο Άρης θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργειά σου και από τη νέα του θέση θα σου δημιουργήσει περισσότερη εξωστρέφεια, όρεξη για περιπέτειες, αλλά και ταξίδια!

 

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Πλέον ο Άρης δεν θα βρίσκεται απέναντι σου, κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες προφανώς πέρασαν ένα έντονο διάστημα. Από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τη θέληση σου να αναλάβεις δράση σε κάποιες υποθέσεις αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει και κάποια παραπάνω έξοδα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου.

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα προϊδεάζει για ευχάριστες στιγμές καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 10/7 καταδεικνύει την αρχή ενός διαστήματος που δεν θα έχει τόσες ανειλημμένες υποχρεώσεις όπως είχε το προηγούμενο. Η νέα θέση του Άρη δείχνει πως το ενδιαφέρον σου και το πεδίο δράσης αλλά και «μάχης» θα μεταφερθεί στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Η σχέση με το σύντροφό σου ή με κάποιον συνεργάτη σου καθώς και όλες οι αγαπημένες σου σχέσεις θα χρειαστούν περισσότερη φροντίδα αυτό το διάστημα, ώστε να αποφεύγονται στιγμές έντασης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement