Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (9/7)

Published

on

 

Κριός

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταμπεραμέντο που έχεις θα πετύχεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα όποια προβλήματα σε ταλανίζουν.

 

Ταύρος

Κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα και αυτό αφορά κυρίως συμπεριφορές από δικά σου άτομα που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφήνεσαι στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

 

Δίδυμοι

Ενισχύεται ακόμη περισσότερο η ικανότητά σου να επικοινωνείς με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Ούτως ή άλλως, ανήκεις σε ένα ζώδιο που ξέρει πως να χειρίζεται τον λόγο για να πείθεις και να επηρεάζεις με τις ιδέες σου. Σήμερα, λοιπόν, η επικοινωνία γίνεται διασκέδαση, γνώση, ελευθερία.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα, που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα που είχες σχεδόν ξεγραμμένα. Θα μπορέσεις λοιπόν να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα και να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία σου.

 

Λέων

Η σημερινή Κυριακή θα σε βάλει σε σκέψεις. Καλό είναι αυτό, καθώς θα καθίσεις να αξιολογήσεις που έχεις φταίξει και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί, όπως ακριβώς θα ήθελες. Μην σε πάρει από κάτω όμως γιατί τέτοιου είδους ευκαιρίες σε κάνουν πιο δυναμικό και πιο έτοιμο να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε δυσκολία.

 

Παρθένος

Μην αφήσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

 

 

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο που οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

 

Σκορπιός

Η σημερινή Κυριακή είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου, ώστε να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δε σου κάνουν καλό.

 

 

Τοξότης

Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δε θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα θέλει ψυχραιμία σε όλες τα επίπεδα. Για αυτό εκτόνωσε την έντασή σου και μην εμπλέκεσαι σε συζητήσεις και αναλύσεις με τα πρόσωπα γύρω σου. Αναζήτησε τον μοναχικό χρόνο και κάνε μια ειλικρινή επικοινωνία με τον εαυτό σου. Κράτα τις αποστάσεις σου όπως και να έχει, καθώς είναι εύκολο να πέσεις θύμα απάτης.

 

 

Υδροχόος

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

 

Ιχθύες

Φρόντισε σήμερα να κινείσαι πολύ προσεκτικά και μεθοδικά, ώστε να αποφύγεις λάθη και παγίδες, που θα σε οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Βέβαια, είσαι τόσο δραστήριος και η σκέψη σου τόσο καθαρή που έτσι κι αλλιώς θα είναι δύσκολο να αποτύχεις σε ό,τι κάνεις. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καλό θα ήταν να είσαι διπλωματικός και συζητήσιμος, για να αποφύγεις εντάσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement