Connect with us

Παναχαϊκή

Θολό το τοπίο στην Παναχαϊκή

Published

on

Συζητήσεις για το ιδιοκτησιακό χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα άμεση λύση 

 

Η αλήθεια είναι ότι το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο στην Παναχαϊκή και ο κόσμος της πόλης είναι αγανακτισμένος.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και δεν υπάρχει καμία, μα καμία ενημέρωση αν τελικά αυτές οι επαφές που γίνονται με τον φερόμενο επιχειρηματία θα ευδοκιμήσουν ή όχι.

Από πλευράς διοίκησης υπάρχει άκρα μυστικότητα και όσον αφορά τον πρόεδρο του Αιολικού Τζιμ Αντωνάκα, ο Πέτρος Σταθάκης είχε διαψεύσει στη «Γ» ότι υπάρχει κάποια εμπλοκή του.

Ο ίδιος ωστόσο χθες απηύθυνε κάλεσμα για συστράτευση στον Αιολικό θολώνοντας περισσότερο το τοπίο. Όλο αυτό δεν γνωρίζει κανείς πού αποσκοπεί και τι θέλουν όλοι να περάσουν προς τα έξω όμως η ώρα της αλήθεια πλησιάζει.

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος της Παναχαϊκής Αργύρης Λίβας παρουσιάζεται αισιόδοξος και τη Δευτέρα που θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα θα τοποθετηθεί για το τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα.

 

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δεν είναι λίγα τα μηνύματα των Πατρινών φιλάθλων στη «Γ» που ζητούν άμεσα από την ΠΑΕ να ενημερώσει τι μέλλει γενέσθαι με την αγαπημένη τους ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε δέκα ημέρες πριν από την καταλυτική ημερομηνία για να δηλωθεί η Παναχαϊκή στην Super League 2 και στον ορίζοντα μόνο λευκός καπνός δεν φαίνεται. Η διοίκηση και συγκεκριμένα ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας τι γίνεται με τις επαφές που έχει με τον φερόμενο επιχειρηματία.

 

ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΡΑΚΛΑΪΤΣ

Και ενώ γίνονται συζητήσεις για το τι πρόκειται να γίνει με την Παναχαϊκή τα αδέλφια Καρακλάιτς ζήτησαν την κατάπτωση της εγγυητικής.

Πέταρ και Νίκολα αν και έφυγαν φιλικά από την κοκκινόμαυρη ομάδα μετά από αυτή την εξέλιξη σημαίνει ότι η συμφωνία που είχαν με τον Πέτρο Σταθάκη δεν τηρήθηκε, οπότε τα δύο αδέρφια θα επανέλθουν καθώς το υπόλοιπο δεν τακτοποιήθηκε ποτέ.

Παράλληλα ενεργοποιήθηκαν και οι τρεις προσφυγές από τους Κωνσταντακόπουλο, Τοπάλ και Ζυγκερίδη που είχαν στείλει εξώδικα στην ΠΑΕ.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΣΟ

Ο Δημήτρης Δρόσος μετά την πίεση του κόσμου στο να επανέλθει και η ομάδα να μην υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική σκέφτεται την τελευταία στιγμή να επέμβει και να ζητήσει ένα νέο ραντεβού με τον Πέτρο Σταθάκη. Το ενδιαφέρον του όπως είχε δηλώσει στη «Γ» σταμάτησε να υπάρχει από την στιγμή που μπήκαν σφήνα… νέοι ενδιαφερόμενοι που συζητούν με τον επικεφαλής της Παναχαϊκής.

 

 

Στην Κρήτη ο Χαντί

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό του ο Άγγελος Χαντί καθώς ανακοινώθηκε από τον Αλμυρό Γαζιού.

Κάτοικος Κρήτης πλέον ο έμπειρος μέσος που έφυγε και αυτός πικραμένος από την κοκκινόμαυρη ομάδα καθώς ποτέ η ΠΑΕ δεν πλησίασε τον παίκτη έτσι ώστε να δείξουν ότι θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό οπότε και αποχώρησε κάνοντας κι αυτός προσφυγή.

 

Στην Κύπρο ο Κάλαϊτζιτς

Ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς βρήκε τον επόμενο σταθμό του. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός ακολουθεί τον πρώην προπονητή του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ στον Εθνικό Άχνας, που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου, εκτελώντας χρέη βοηθού.

 

 

Ενδεχόμενο 4 έως 6 ομάδες να υποβιβαστούν

Βασικό εμπόδιο για τον προγραμματισμό της SL2 αποτελεί η νέα έρευνα που τρέχει τις τελευταίες εβδομάδες για τους εμπλεκόμενους στο παράνομο στοίχημα τόσο στη δεύτερη όσο και στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει πως το ποινικό μέρος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα αποτελέσει και κριτήριο για το ποιες και πόσες ομάδες θα έχουν πρόβλημα συμμετοχής στις δύο κατηγορίες.

Όπως αποκάλυψε το pamebala σε μια πιθανή αποβολή αρκετών ομάδων από τον Βόρειο ή τον Νότιο όμιλο της SL2 τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν και θα βρεθούν οι εναπομείνασες ομάδες να αποφασίσουν για το αν θα πραγματοποιηθεί το νέο πρωτάθλημα με ένα ή δύο ομίλους!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο 4 έως 6 ομάδες να βρεθούν αντιμέτωπες με επιβαρυντικά στοιχεία που θα τις οδηγήσουν μοιραία στον γκρεμό…

Ροή ειδήσεων

Advertisement