Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Διπλό «χτύπημα» με τους αδελφούς Μικέ

Published

on

 

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» έκανε χθες ο Παναιγιάλειος, καθώς απέκτησε τους αδελφούς Μικέ, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου και θα συμμετάσχει. Η παρουσία των δύο θα δώσει εμπειρία στην αιγιώτικη ομάδα, καθώς και έχουν συμμετοχές από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μαύρης Θύελλας» αναφέρει: «Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους αδελφούς Μάριο και Λευτέρη Μικέ. Ο Μάριος Μικές είναι τερματοφύλακας, γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2003 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Δαβουρλή Κ. ’92, όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια σε επίπεδο Νέων και Κ16. Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στην προετοιμασία της Παναχαϊκής και τον Ιανουάριο του 2020 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κοκκινόμαυρους» με τους οποίους είχε αγωνιστεί στην ομάδα Κ19.

Την περίοδο 2021-2022 μετακινήθηκε στον Διαγόρα Βραχνεΐκων και την περυσινή σεζόν επέστρεψε στην Παναχαϊκή με την οποία αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι της Super League 2 (εντός με τον ΠΑΟ Ρουφ). Ο Λευτέρης Μικές γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2003, είναι κεντρικός αμυντικός και η πορεία του μοιάζει λίγο με αυτή του αδελφού του. Ξεκίνησε στην ακαδημία του Δαβουρλή, συνέχισε στην Κ19 της Παναχαϊκής, ακολούθησε ο Αμβρακικός Λουτρού και τον Ιούλιο του 2021 πήγε δανεικός στον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Τον Νοέμβριο του 2021 επέστρεψε στην Παναχαϊκή, όπου έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Ναυπακτιακού Αστέρα. Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στη μεγάλη οικογένεια του Παναιγιαλείου και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement