Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Oμάδα δυνατή και έτοιμη-Δεκαπέντε ακόμη υποψήφιοι σύμβουλοι με τον Βασίλη Αϊβαλή και την παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι»

Published

on

Η εμπειρία, οι νέες ιδέες, η εξειδίκευση, η θετική ενέργεια και το πάθος για μια καλύτερη Πάτρα είναι τα χαρακτηριστικά της νέας δεκαπεντάδας υποψηφίων συμβούλων που ανακοίνωσε χθες η παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή.

«Καλωσορίζουμε τους δεκαπέντε επιπλέον υποψηφίους συμβούλους με τους οποίους μας συνδέει το όραμα, η έμπνευση και η διάθεση για δουλειά, έτσι ώστε η επόμενη μέρα να οδηγήσει σε πλήθος έργων, δράσεων και πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στη μεταμόρφωση της πόλης μας» τόνισε ο κ. Αϊβαλής. «Είμαστε μια ομάδα δυνατή και έτοιμη να αλλάξει ταχύτητα για την Πάτρα».

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
-ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος γεννήθηκε στο Βασιλικό Πατρών. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με το χώρο του επίπλου.
-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ο Ανδρέας Αποστολόπουλος υπηρέτησε για 40 χρόνια περίπου στην ΕΛ ΑΣ και είναι Αντιστράτηγος ε.α φέροντας τον τίτλο του επίτιμου γενικού επιθεωρητή Β. Ελλάδας.
-ΓΕΡΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
Ο Νικόλας Γερασιμόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο της κορνιζοποιίας με το κατάστημα Παλίσσανδρος. Παράλληλα έχει συνεργαστεί στην αναδιαμόρφωση των εκθεμάτων του Μουσείου της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας. Έχει αναπτύξει φιλανθρωπικό έργο και υπήρξε ενεργό μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού.
-ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γιώργος Ζαφειρόπουλος είναι πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διοίκησης και Οικονομίας του Δήμου Πατρέων. Είχε συνδικαλιστική δράση και συνεχή πολιτική Δράση και ως πρώην Μέλος της Τριμελούς Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ.
-ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο Αθανάσιος Καλαντζής είναι συνταξιούχος των ΕΛΤΑ. Έχει διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος από το 1991 έως το 1994. Αυτή τη στιγμή είναι τοπικός σύμβουλος στο διαμέρισμα της Οβρυάς.
-ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΡΗΣ
Ο Άρης Καρβελάς είναι πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού με θέμα την Εφαρμοσμένη Οικονομική και Ανάλυση Μεγάλων Δεδομένων από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Εργάζεται ως Λογιστής-Φοροτεχνικός στην οικογενειακή επιχείρηση.
-ΚΥΡΙΛΗ ΕΛΕΝΗ
Η Ελένη Κυριλή εργάζεται στο ΠΓΝΠ ως Διοικητικός Υπάλληλος. Είναι αιρετή εκπρόσωπος εργαζομένων στο Α’ κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΠΓΝΠ και νυν αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΓΝΠ.
-ΜΑΛΑΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
O Kώστας Μαλαμής είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι από τα ιδρυτικά μέλη και σήμερα σκηνοθέτης και συντονιστής στο θέατρο ΑΓΟΡΑ της Πάτρας. Έχει ενεργή πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα. Συμμετέχει σε φορείς και παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα, κυρίως σε ζητήματα πολιτισμού. Είναι μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, αθλητής Ανοιχτής Θαλάσσης και πιστοποιημένος καταμετρητής της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
-ΜΙΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γιώργος Μίντζας εργάστηκε σε ξενοδοχειακές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας καθώς και στη Ρόδο, τη Μύκονο και την Κρήτη. Σήμερα είναι Εργολήπτης Δημοσίων Δασοτεχνικών Έργων Γ τάξης.
-ΝΙΑΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Ο Διονύσιος Νιάχος είναι υπάλληλος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Διετέλεσε Διαμερισματικός Σύμβουλος Νοτίου Διαμερίσματος του Δήμου Πατρέων, από το 1994 μέχρι το 2002, με το Συνδυασμό του Ανδρέα Καράβολα «Συνεργασία για την Πάτρα».
-ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο Αθανάσιος Παπασημακόπουλος είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε πρόεδρος στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Οβρυάς επί 5 έτη. Σήμερα είναι στο Δ/Σ της κοινότητας Οβρυάς ως αντιπολίτευση.
-ΣΙΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ- ΣΟΥΕΛΕΝ
Η Ελισάβετ -Σουέλεν Σίνη είναι Πρόεδρος του φιλοζωικού Σωματείου «Τετράποδος Σαμάνος» και Γενική Γραμματέας Συνομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδος από το 2019. Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος – Εκπαιδεύτρια σκύλων.
-ΤΑΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
Η Σωτηρία Τάγιου εδώ και 39 χρόνια συνδράμει στη διαπαιδαγώγηση χιλιάδων παιδιών της πόλης από τη θέση της δασκάλας και πιο πρόσφατα της διευθύντριας, στο 49ο, το 50ο Δημοτικά Σχολεία και τη νέα χρονιά στο 26ο Δημοτικό Σχολείο. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το ΕΑΠ, ενώ πρωτοστάτησε στην υλοποίηση προγραμμάτων Erasmus από το 1999.
-ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Γιάννης Τσιμπούκης είναι Χημικός. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Ρίου. Είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων από το 2011 έως και σήμερα.
-TΣΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Γιάννης Τσούρης είναι οικονομολόγος, τραπεζικός και καθηγητής Μάρκετινγκ.
Απασχολείται τα τελευταία 15 χρόνια στην Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement