Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Εκλογές για την παράταξη του Βασίλη Αϊβαλή “Πάτρα Σπουδαία και Πάλι”

Published

on

Εκλογές για τη δημοτική παράταξη “Πάτρα Σπουδαία και Πάλι”, με επικεφαλής τον Βασίλη Αΐβαλή.

Η εκλογική διαδικασία είχε αποφασιστεί στις 21 του περασμένου Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια ολομέλειας, προκειμένου να εκλεγεί Συντονιστική Επιτροπή, που μαζί με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους θα αποτελούν το κορυφαίο όργανο που θα λαμβάνει αποφάσεις.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στην ισόγεια αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, στην Τριών Ναύρχων.

Στο μεταξύ ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Αϊβαλής υλοποίησε την προεκλογική δέσμευσή του και παραιτήθηκε από την προεδρία του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας μετά τη 10ετή παρουσία του, θέλοντας να επικεντρωθεί στον ρόλο του ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και του πλήθους παρεμβάσεων που ετοιμάζει η παράταξη το προσεχές διάστημα, γι’ αυτό και ήδη προχωρά με γοργούς ρυθμούς η συγκρότηηση των εσωτερικών οργάνων.

“Σήμερα κλείνει ο κύκλος”

Σε ανάρτησή του με αφορμή την παράιτησή του από την προεδρία του ΤΕΕ ο Βασίλης Αϊβαλής έγραψε:

Σήμερα κλείνει ο κύκλος μου ως Πρόεδρος στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.
Μόλις κατέθεσα την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, στη γραμματεία του Περιφερειακού Τμήματος.
Πολλοί λένε ότι η πιο δημιουργική εποχή του κάθε ανθρώπου είναι η εικοσαετία από τριάντα έως πενήντα ετών.
Εγώ μέσα στα χρόνια αυτά επέλεξα να προσφέρω…δραστηριοποιούμενος στα κοινά μέσα από συλλογικά όργανα του τεχνικού κόσμου. Αρχικά στον Σύλλογο Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και κατόπιν στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας υπηρετώντας την Πολιτεία και τους συναδέλφους Μηχανικούς, αρχικώς ως Γενικός Γραμματέας και κατόπιν ως Πρόεδρος.
Το ταξίδι υπέροχο… οι εμπειρίες μου πολλές και ποικίλες.
Όλα αυτά τα χρόνια γνώρισα εξαίρετους ανθρώπους και αξιόλογους επιστήμονες. Μηχανικούς με τους οποίους προσπαθήσαμε από κοινού να βάλουμε και εμείς από την πλευρά μας ένα λιθαράκι στην πρόοδο του τόπου μας και στην ευημερία της κοινωνίας μας και παράλληλα να βελτιώσουμε τη θέση του Μηχανικού σε αυτή.
Υπηρέτησα το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας με πίστη και όραμα προσπαθώντας πάντα για το σωστό, ενίοτε όμως έγιναν και λάθη αλλά ποτέ σκόπιμα.
Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι προσπάθησα…σθεναρά, ανιδιοτελώς, χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Σήμερα φεύγω γεμάτος, αγάπη, εμπειρίες, πολλούς φίλους και στόχους που κερδήθηκαν.
Νιώθω ότι προσέφερα ότι μπορούσα.
Ευχαριστώ όσους με τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια, με την ψήφο τους, με την φιλία τους, την αγάπη τους, την συνεργασία τους, την συμμετοχή τους στα όργανα του φορέα, τον καλό τους λόγο.
Ακόμη και αυτούς που παρά τις διαπαραταξιακές μας αντιπαραθέσεις με σεβάστηκαν και με εκτιμούν.
Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το υπέροχο 10-ετές ταξίδι στη Διοίκηση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και θα φυλάξω για πάντα στην καρδιά μου τις πάμπολλες όμορφες στιγμές που μου χαρίσατε._

Ροή ειδήσεων

Advertisement