Connect with us

Παναχαϊκή

Κινήσεις για το αγωνιστικό κομμάτι

Published

on

 

Η Παναχαϊκή έχει μια λίστα με παίκτες για να γεμίσει… το ρόστερ της

Ο χρόνος πιέζει όμως οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα που ήταν η εύρεση χρημάτων έχει λυθεί με τους Αμερικανούς επενδυτές να συνεχίζουν εντέλει κανονικά ενώ έγιναν και κάποιες συνεργασίες.

Έτσι λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει το τρέξιμο για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως των ποδοσφαιριστών καθώς στην κοκκινόμαυρη ομάδα υπάρχουν μόλις τέσσερις και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Κολοβούρη, Λιοφάγο, Ζούκα και Αντωνιάδη.

Όσο αφορά την τεχνική ηγεσία όπως είχε αποκαλύψει το Gnomip θα είναι ο Κώστας Βελιτζέλος. Επίσημα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί καθώς απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που δεν δείχνουν να είναι ικανές να χαλάσουν την εν λόγω συνεργασία.

ΝΕΟ Δ.Σ.

Τελείωσε η θητεία του Δ.Σ. κι επίσημα και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο σχήμα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό είναι σχεδόν έτοιμο. Για τη θέση του προέδρου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ένας από τους Αμερικανούς επενδυτές.

Η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου και όπως έχει γίνει γνωστό η λίστα των ποδοσφαιριστών είναι μεγάλη. Και αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή «ζητάνε» ομάδες παρά οι ομάδες ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής δεν ανησυχούν τόσο για τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ενισχύσουν το ρόστερ.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ

Αναμένεται να γίνει νέα προσέγγιση στους τρεις ποδοσφαιριστές που έκαναν προσφυγή και αυτή εκδικάζεται την 1η Αυγούστου. Πρόκειται για τους Κωνσταντακόπουλο, Ζυγκερίδη, Τοπάλ με τη διοίκηση να θέλει να κάνει έναν νέο διακανονισμό και να τους κρατήσει στο ρόστερ. Από κει και πέρα σε αναμονή βρίσκονται οι Λαρέα, Σίλβα.

 

Π. ΛΙΝΑΡΔΟΣ

Διευθύνων Σύμβουλος στη ΑΕΚΜ

Στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Μεσολογγίου ως Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο πρώην κοκκινόμαυρος Παναγιώτης Λινάρδος.

 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προανήγγειλε το τέλος

Τα προβλήματα που υπάρχουν στη Super League 2 είναι τεράστια και η Ηλιούπολη προανήγγειλε το τέλος.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Οι συγκυρίες δε μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε σε μια κατηγορία με τεράστιες απαιτήσεις και μηδενικά έσοδα, που καταδικάζει τις συμμετέχουσες σε αυτή ομάδες σε οικονομικό στραγγαλισμό και που κινδυνεύει να γίνει υποχείριο συμφερόντων που θέλουν τη «λίγκα» δέσμια.

Δηλώνουμε πως οι μετοχές της ομάδας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία που έχει σημειωθεί μέχρι τώρα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement