Connect with us

Ελλάδα

Θρήνος στην κηδεία του 34χρονου πιλότου Χρήστου Μουλά που σκοτώθηκε με το καναντέρ

Published

on

Tο τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα, Παρασκευή (28/7) συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στον πιλότο του μοιραίου καναντέρ που συνετρίβη στην Κάρυστο, Χρήστο Μουλά. Το τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη σημαία το φέρετρο του έφτασε στην εκκλησία στις 9:00 ενώ τραγική φιγούρα είναι η σύζυγός του που διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά και η οικογένεια του 34χρονου.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr o ιερός ναός από νωρίς το πρωί της Παρασκευής είχε γεμίσει με στεφάνια στα οποία αποτυπώνεται ο θρήνος για τον άδικο χαμό του 34χρονου.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Χρήστο Μουλά θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στο Γαβαλοχώρι Χανίων από όπου και κατάγεται ο 34χρονος πιλότος και θα ακολουθήσει η ταφή του.

Στην κηδεία θα παραστεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το αγέννητο παιδί του 34χρονου κυβερνήτη θα υιοθετήσει η βουλή ύστερα από απόφαση που έλαβε προσφέροντας του στήριξη μέχρι να συμπληρώσει το 25ο έτος του.

«Βουβός πόνος και βουβή συγκίνηση είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί»

«Tο κλίμα είναι βαρύ. Βουβός πόνος και βουβή συγκίνηση είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί. Θα είμαστε δίπλα στην οικογένεια. Ο ήρωας σμηναγός Χρήστος Μουλάς θα μείνει αθάνατος στις ψυχές μας και στην μνήμη μας», δήλωσε ο ιερέας του χωριού π. Σπυρίδων Βαϊδάκης όπως μεταδίδει το creta24.gr.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στο Γαβαλοχώρι Χανίων βρίσκεται και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement