Connect with us

Ελλάδα

Ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της δικηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας

Published

on

Ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της δικηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω ανακοίνωσής του. Όπως αναφέρει, η συνάδελφός του χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό του στην ιστοσελίδα της για διαφημιστικούς λόγους και τον δυσφημεί. Η ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου έχει ως εξής: «Έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι ουδεμία σχέση έχω από πολλών ετών με τη δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη.

Η συγκεκριμένη, πάρα τις συνεχείς προφορικές προτροπές μου, τόσο στο επαγγελματικό της site, όσο και στις λίγες αγορεύσεις στα ποινικά δικαστήρια που επιλέγεται, χρησιμοποιεί συνεχώς το ονοματεπώνυμό μου, για ευνόητους λόγους.

Δυστυχώς, έρχομαι στη δύσκολη θέση να δηλώσω ότι θα καταθέσω εις βάρος της, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, αίτημα να της απαγορευτεί να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου διότι με δυσφημεί.

Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή τη δήλωση, διότι από τους εκατοντάδες νεαρούς ασκούμενους δικηγόρους που ασκήθηκαν στο γραφείο μου τα τελευταία σχεδόν 50 χρόνια που ασκώ το λειτούργημά μου και άλλοι έγιναν επίλεκτοι Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι, η συγκεκριμένη κυρία είναι από τις λίγες περιπτώσεις που χρησιμοποιώντας στο επαγγελματικό της site το ονοματεπώνυμό μου, για διαφημιστικούς λόγους, με δυσφημεί».

Ροή ειδήσεων

Advertisement