Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης για την υποψηφιότητα Πτωχού: Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Published

on

Από το Δημαρχείο Μεσσήνης και έχοντας στο πλευρό του τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Δημήτρης Πτωχός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού είπε ότι βρίσκεται σήμερα στην Μεσσήνη για να ευχαριστήσει τον Παναγιώτη Νίκα για το έργο που έκανε στην Περιφέρεια και ταυτόχρονα γιατί θέλει να ενθαρρύνει τον Δημήτρη Πτωχό, έναν νέο πολιτικό, που όπως είπε θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης.

«Πιστευω ότι κατέληξα στον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση» είπε επίσης ο πρωθυπουργός για το πρόσωπο του Δημήτρη Πτωχού και έκανε εκανε ιδαίτερη αναφορά στον πατέρα του Παύλο Πτωχό ο οποίος έφυγε από τη ζωή των ώρα του καθήκοντος.

«Με τη βοήθεια όλων σας είμαστε αισιόδοξοι ότι τα καλύτερα θα είναι μπροστά μας τόσο για την Ελλάδα όσο και για τη Μεσσηνία» είπε επίσης ο πρωθυπουργός και υπενθύμισε τη συνεργασία που είχε με τον Δημήτρη Πτωχό κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Σαμαρά. «Συνδυάζει την τεχοκρατική επάρκεια με το γνήσιο πάθος» είπε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε την Πελοπόννησο «ευλογημένο τόπο», ευχαρίστησε τον απερχόμενο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα «που αφιέρωσε τη ζωή του στην Πελοπόννησο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση» και επισήμανε ότι σήμερα η Ελλάδα είναι διαφορετική όπως και η Πελοπόννησος. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, στον τουρισμό και στον αρχαιολογικό της πλούτο, ενώ τόνισε ότι άλλαξαν την εικόνα της Περιφέρειας τα εκατοντάδες έργα που έγιναν και γίνονται, εκ των οποίων περισσότερα από 200 για την Πελοπόννησο παρουσιάστηκαν από τη Νέα Δημοκρατία πριν από μερικούς μήνες.

Ο Δημήτρης Πτωχός δήλωσε συγκινημένος για το γεγονός ότι ξεκινάει την πολιτική του διαδρομή από τον τόπο που επί 16 χρόνια βρισκόταν ως δήμαρχος Μεσσήνης ο πατέρας του. «Η μεγαλύτερη φιλοδοξία μας είναι να ενώσουμε όλους τους ανθρώπους και να μοιρατούμε ένα στόχο που μας αφορά όλους. Μετά από χρόνια που βρισκόμασταν στη δίνη της κρίσης με φαινόμενα διαχασμού και τοξικότητας, η νέα εποχή που βρισκόμαστε παρουσιάζει μια ιστορική ευκαιρία για να κάνουμε άλματα προοδου. Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για την Πελοπόννησο. Να καταστεί μια ευρωπαική περιφέρεια πρότυπο σε όλα» είπε στην ομιλία του.

Ο Δημήτρης Πτωχός ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε να τον επιλέξει για την Περιφέρεια ενώ απευθυνόμενος στον Α. Σαμαρά  υποοσχέθηκε ότι θα αγαπά τον τόπο όσο τον αγαπά και αυτός.

ptoxosMits_Samaras
Το σχέδιό μας για την Πελοπόννησο της Νέας Εποχής έχει επτά βασικούς άξονες είπε στην ομιλία του ο Δημήτρης Πτωχός:
– Βιώσιμη ανάπτυξη
– Προσέλκυση νέων επενδύσεων
– Ψηφιακός και οργανωτικός μετασχηματισμός της Αυτοδιοίκησης
– Εκσυγχρονισμός των υποδομών
– Προστασία του φυσικού μας πλούτου
– Ανάδειξη του πολιτιστικού μας αποθέματος
– Και κοινωνική αλληλεγγύη στην πράξη.

«Στη Νέα Εποχή της Ελλάδας, θέλουμε να κάνουμε όλοι μαζί ένα Νέο Ξεκίνημα για τηνΠελοπόννησο! Αφήνουμε πίσω μας το παλιό. Ξεχνάμε τις τοξικές αντιπαραθέσεις του χθες. Κρατάμε μόνο τα θετικά και χτίζουμε πάνω σε αυτά. Το μεγάλο στοίχημα είναι η Πελοπόννησος του 2028 να είναι μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια πρότυπο σε όλα» ανέφερε επίσης στην ομιλία του.

Δείτε φωτογραφίες από το tharrosnews.gr

messini-nd__3_
messini-nd__4_
messini-nd__5_
messini-nd__1_
messini-nd__2_

Ροή ειδήσεων

Advertisement