Connect with us

Ελλάδα

Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Published

on

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της στη Λάρισα.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, η άτυχη γυναίκα, εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας, νοσηλεύεται με βαριά χτυπήματα, φέρει κάκωση στο νεφρό κι αναμένεται να εισαχθεί σε χειρουργείο προκειμένου να της τοποθετηθεί σωληνάκι.

Το αποτρόπαιο συμβάν συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας, επιχειρηματίας, άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι επειδή η τελευταία του ζήτησε να τερματίσουν τον γάμο τους, από τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Ο άνδρας παραπέμπεται στην εισαγγελία για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Ψυχολόγος έχει επιληφθεί για τη στήριξη των δύο παιδιών, τα οποία ευτυχώς την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος απουσίασαν από το σπίτι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement