Connect with us

Αθλητισμός

Κινήσεις άνευ ουσίας

Published

on

Η Παναχαϊκή «κλείνει» ανεπίσημα ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών τα αδέλφια Μικέ -Έρχεται ο Φραντσιόζα

Το «θέατρο του παραλόγου» συνεχίζεται στην Παναχαϊκή, η οποία μπορεί να μην έχει δημοσιοποιήσει ποιοι βρίσκονται οριστικά πίσω από την ΠΑΕ, παρά μόνο με επίσημη ανακοίνωσή της για πλάνο τριετίας από τους Αμερικανούς, ξεκίνησε όμως ήδη τον σχεδιασμό της για την χρονιά, που έρχεται.

Ανεπίσημα λοιπόν και σύμφωνα πάντα με κύκλους της ΠΑΕ, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τα αδέλφια Μάριο και Λευτέρη Μικέ, που ενώ είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Παναιγιάλειο, τον άφησαν στα «κρύα του λουτρού» και τα βρήκαν με τον γενικό διευθυντή της κοκκινόμαυρης ομάδας. Από την άλλη, παίκτες της Παναχαϊκής λογίζονται οι Αντωνιάδης και Ζούκα, με τον δεύτερο να βρίσκεται στο εξωτερικό.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Την ίδια ώρα, ίδιες πληροφορίες, που έρχονται πάντα από την ΠΑΕ, συμφώνησαν να παραμείνουν και τα υπόλοιπα μέλη που βρίσκονταν στην Παναχαϊκή, μεταξύ αυτών και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μικές, ενώ έχει γίνει «κρούση» και στους Τάνταρο και Κόμπλα.

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Ο ΦΡΑΝΤΣΙΟΖΑ

Από εκεί και έπειτα, πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται έως μεθαύριο να αφιχθεί στη χώρα μας ο νέος τεχνικός Αμερικανοϊταλός Στέφανο Φραντσιόζα, που θα έχει συνεργάτη του, Έλληνα προπονητή και σύμφωνα με τη «Γ» αυτός θα είναι ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος που μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της Αγ. Παρασκευής. Δεν αποκλείεται να φέρει μαζί του και παίκτες από τις ΗΠΑ, αφού ανήκει στην εταιρεία που διοικεί ο Δημήτρης Αντωνάκας. Παράλληλα, ακούστηκε προχθές ότι η Παναχαϊκή, συζητά με τον Ανέστη Νάστο και πιθανώς και με τον Πλατέλα, αλλά τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο, εάν δεν πέσουν οι υπογραφές και τα χρήματα.

ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Σε ό,τι αφορά τώρα, τους παίκτες, που έχουν προσφύγει νομικά κατά της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ, έχει υπάρξει συμφωνία με τέσσερις από τους οκτώ συνολικά, από την πλευρά τους ωστόσο, περιμένουν να λάβουν κάποιο έναντι, έτσι ώστε να μην… την κυνηγήσουν!

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Η «ΠΡΩΤΗ»

Για την ερχόμενη Τετάρτη πάει η «πρώτη» των παικτών της Παναχαϊκής. Όμως υπάρχουν θέματα, καθώς στο γήπεδο θα πρέπει να γίνει επανασπορά, οπότε θα χτυπήσει την πόρτα του Δήμου Πατρέων για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αλλά και του Πανεπιστημίου.

Η ΠΑΕ ΧΡΩΣΤΑ 22 ΕΚ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων που οφείλουν στο Δημόσιο ή/και στον e-EΦΚΑ ποσά, άνω των 150.000 ευρώ, με καθυστέρηση καταβολής άνω του έτους, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με χθεσινή ανάρτηση στον ιστότοπό της. Ανάμεσα στους οφειλέτες είναι και η ΠΑΕ Παναχαϊκή, που χρωστά συνολικά 22 εκατομμύρια ευρώ.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΚΕΜΑΝΙΔΗΣ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Τάκης Κεμενίδης, που ως παίκτης έπαιξε λίγο στην Α΄ Εθνική με Πανιώνιο και Παναχαϊκή και πολύ στις μικρότερες κατηγορίες. Ως προπονητής «όργωσε» την Αθήνα φτάνοντας μέχρι και τη Β΄ Εθνική.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement