Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με το δεξί η Μπορντό, στρέφεται στις εγχώριες υποχρεώσεις η Χόνκα

Published

on

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετάσχει στη Ligue 2 η Μπορντό και ευνόητα το μέγεθός της, δεν της επιτρέπει να «κολλήσει» και φέτος στη 2η κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Είναι το φαβορί απόψε κόντρα στην Πο και θα επιχειρήσει να ξεκινήσει με νίκη τη σεζόν. Στη Φινλανδία, η Χόνκα αποχαιρέτησε μόλις στον πρώτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ κι έτσι όλο το βάρος της θα πέσει στις εγχώριες υποχρεώσεις. Είναι το φαβορί σήμερα κόντρα στην ασταθή Λάχτι.

  1. Λάχτι – Χόνκα (18:00)

Στη Φινλανδία η Λάχτι υποδέχεται τη Χόνκα. Η τελευταία αποκλείστηκε πρόωρα από τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, μένοντας εκτός μόλις από τον πρώτο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Πλέον το βάρος αναμενόμενα θα πέσει στο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο να τερματίσει εντός της πρώτης εξάδας που οδηγεί στα πλέι οφ τίτλου. Προέρχεται από μια σαρωτική νίκη επί της Ούλου που βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία.

Η Λάχτι από την άλλη δεν είναι στα καλύτερα της και δεν φημίζεται για την σταθερότητα της, οπότε θα πάμε στο διπλό (1.91).

Δείτε επίσης: Τι να παίξω στο στοιχημα σημερα

  1. Πο – Μπορντό (21:45)

Πρεμιέρα στη Β’ Γαλλίας, προχθές το Σάββατο, με τη μάχη ανάμεσα στην Πο και την Μπορντό να ολοκληρώνει το πρόγραμμα. Με νέο τεχνικό στο τιμόνι οι γηπεδούχοι, δίνοντας τα κλειδιά στον Ουζί. Θα επιχειρήσουν να φτάσουν εύκολα και γρήγορα στον στόχο της παραμονής. Από την άλλη η Μπορντό έβγαλε μόνη της τα μάτια της πέρυσι και παρ’ ότι είχε το ανάλογο ρόστερ για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες. Φέτος δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος και καλείται να το δείξει από το ξεκίνημα.

Υπερέχουν σε όλους τους τομείς οι φιλοξενούμενοι, λογική επιλογή το διπλό (1.97).

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement