Connect with us

Ελλάδα

Προφυλακιστέος ο 53χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού

Published

on

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη αστυνομικό στη Λάρισα.

Ο 52χρονος πέρασε τα σκαλιά του ανακριτή λίγο πριν τις 12 ενώ κατά την απολογία του δήλωσε «μετανιωμένος».

Ο «νταής» κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία, με τον ίδιο να ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι «ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ».

«Γιατί το έκανες;»

ΚΞατά την άφιξη του επιχειρηματία στο γραφείο της ανακρίτριας μια γυναίκα που βρισκόταν στον διάδρομο του φώναξε «γιατί το έκανες;» με τον ίδιο να μην δίνει καμία απάντηση.

Εν τω μεταξύ την υπεράσπιση του 52χρονου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος σε ανακοίνωσή του ζητά να μην απολογηθεί σήμερα ο πελάτης του, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να είναι στη Λάρισα λόγω άλλης δίκης στην οποία συμμετέχει στη Σάμο.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς… Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», είπε χαρακτηριστικά η αστυνομικός.

Ο 52χρονος ξυλοκοπούσε την γυναίκα του επί μία ώρα και ένα τέταρτο, από τις 03:00 τα χαράματα μέχρι τις 04:15, όταν επενέβησαν οι αρχές που ειδοποιήθηκαν από μια γειτόνισσα.

Ήταν μια γειτόνισσα που άκουσε τις σπαρακτικές εκκλήσεις της για βοήθεια και κάλεσε την αστυνομία. Ο δράστης χτυπούσε την 43χρονη ανελέητα με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπό της, που έχει παραμορφωθεί και σε όλο της το σώμα. Η 43χρονη χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τη ρήξη νεφρού που υπέστη, ενώ είναι γεμάτη κατάγματα.

«Μαύρισε η ψυχή μου»

Οι απειλές και η βίαιη συμπεριφορά του 52χρονου είχαν οδηγήσει την αστυνομικό στην απόφαση να χωρίσουν, όπως έγινε γνωστό από τη μητέρα της.

Βρίσκονταν ήδη σε διάσταση όταν εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα. Μέσα από το νοσοκομείο της Λάρισας βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για όσα υπέστη, ενώ εκείνος έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», δήλωσε η 43χρονη.

«Μου έλεγε »μαμά δεν τον αντέχω, το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω»», αποκαλύπτει η μητέρα της 43χρονης.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement