Connect with us

Ελλάδα

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για συμμετοχή στις δολοφονίες σε Βάρη και Κέρκυρα – Αρνήθηκε ότι ήταν μέλος μαφιόζικης οργάνωσης

Published

on

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος Αλβανός που φέρεται να είχε υποστηρικτικό ρόλο στις δολοφονίες σε Βάρη και Κέρκυρα, μεταφέροντας όπλα αλλά και άτομα που ήθελαν να διαφύγουν από μια περιοχή σε άλλη.

Κατηγορείται μεταξύ άλλων, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συνέργεια σε ανθρωποκτονία κατά συρροή και διακεκριμένη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με το ertnews.gr στην απολογία του αρνήθηκε ότι ήταν μέλος μαφιόζικης οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε να μεταφέρει ένα αυτοκίνητο από την Αθήνα στην Κέρκυρα, χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη δολοφονία δυο ατόμων από Μαυροβούνιο και Σερβία, αλλά και χωρίς να γνωρίζει ότι υπάρχουν όπλα σε αυτό (ήταν κρυμμένα στο μηχανικό μέρος του αυτοκινήτου).

Επίσης, αναφορικά με τηλεφωνική σύνδεση που φέρεται να του ανήκει και χρησιμοποιήθηκε από τους εμπλεκόμενους στη διπλή εκτέλεση, ο 44χρονος Αλβανός υποστηρίζει ότι συγκατηγορούμενός του στην υπόθεση, του έδωσε κινητό με αυτό τον αριθμό στην Αθήνα και αυτός το παρέδωσε σε άλλο άτομο που του υπέδειξε, στην Κέρκυρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement