Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Τα Αραχωβίτικα ψηφίζουν «Πάτρα Ενωμένη»-Μαζική συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Ιωάννη Μάνου

Published

on

«Η Πάτρα χρειάζεται επανεκκίνηση για να πάει μπροστά. Μπορούμε να την κάνουμε να βγει από το τέλμα και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Σβόλη «Πάτρα Ενωμένη» Ιωάννης Μάνος κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης πολιτών και υποστηρικτών της παράταξης που διοργάνωσε στο καφέ «Αιώρα».

Στη διάρκεια της συνάντησης αποτυπώθηκε για μια ακόμη φορά και μάλιστα με τον πλέον περίτρανο τρόπο, η δυναμική της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», η οποία σύμφωνα με τα στελέχη της κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους φίλους ανεξαρτήτως πολιτικών αφετηριών.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης μίλησε με τον κόσμο που τον υποδέχθηκε με μεγάλη θέρμη, ανέπτυξε το πρόγραμμα της παράταξης και μίλησε για το όραμά του για τον Δήμο, ενώ παράλληλα κατέγραψε όλα τα αιτήματα των πολιτών, .
Από την πλευρά του, ο κ. Μάνος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή παρουσία του, το κατάστημα «Αιώρα» για τη φιλοξενία και δήλωσε τη σιγουριά του για τη νίκη της παράταξης.
Παράλληλα, κατέθεσε την βούλησή του για προσφορά στην πόλη του αξιοποιώντας την εμπειρία, τις γνώσεις και την διαδρομή που έχει κάνει υπηρετώντας την κοινωνία με ευαισθησία και με ανιδιοτέλεια.
«Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Κι έτσι θα συνεχιστεί έως το τέλος. Από την κοινωνία για την κοινωνία! Bottom Up!» είναι το μήνυμα που έστειλε ο κ. Σβόλης, ενώ οι παρευρισκόμενοι του δήλωσαν πως «τα Αραχωβίτικα ψηφίζουν «Πάτρα Ενωμένη», ψηφίζουν Κώστα Σβόλη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement