Connect with us

Ελλάδα

Κρήτη: Αποσωληνώθηκε ο 29χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Published

on

Ελπιδοφόρα είναι τα νέα που έρχονται από το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του 29χρονου που εδώ και πολλές ημέρες νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 29χρονος που πριν από αρκετές ημέρες δέχτηκε τα πυρά ενός 22χρονου στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, έχει αποσωληνωθεί και είναι πολλές οι στιγμές που δείχνει να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά τον 22χρονο φερόμενο ως δράστη του πυροβολισμού σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις αρχές Αυγούστου στην επαρχιακή οδό Μοιρών Τυμπακίου.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητο του 29χρονου θύματος να ακολουθείται από ένα δεύτερο, στο 1ο χιλιόμετρο Μοιρών – Τυμπακίου. Τα δύο αυτοκίνητα σταματούν και οι οδηγοί τους βγαίνουν από αυτά και διαπληκτίζονται για άγνωστο λόγο.

Στη συνέχεια το δεύτερο Ι.Χ. κάνει αναστροφή, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το ακολουθεί και το προσπερνά. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη επιταχύνει και κινείται παράλληλα με εκείνο του θύματος, το οποίο βγαίνει εκτός δρόμου.

Εκείνη ακριβώς η στιγμή το θύμα δέχτηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι.

Άφαντος παραμένει ο φερόμενος ως δράστης
Την ίδια ώρα, ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 29χρονο, εξακολουθεί να παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του 29χρονου, Αλέξη Κούγια, στο αυτοκίνητο του δράστη επέβαιναν και άλλα άτομα που ενδεχομένως να συμμετείχαν και οι ίδιοι στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε μόνο ο δράστης αλλά επέβαιναν περισσότερα πρόσωπα τα οποία επίσης, από τις πληροφορίες που έχουμε, είναι ότι πυροβόλησαν και αυτοί. Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι πραγματικότητα, όμως η εντολή που έχω λάβει είναι να βοηθήσουμε τις αστυνομικές Αρχές να διερευνήσουμε αν υπάρχουν και άλλοι δράστες» ανέφερε σε δήλωσή του.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement