Connect with us

Στοίχημα

Στέκεται στην Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός, βαράει διάλυση η Ντνίπρο

Published

on

Ο Παναθηναϊκός είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα που ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζει στην Πορτογαλία την Μπράγκα, και μετά την υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ, δείχνει ικανός να κάνει τη ζημιά. Εικόνα διάλυσης παρατηρείται στην Ντνίπρο που απόψε θα παραταχθεί με υπηρεσιακό τεχνικό.

  1. Σπάρτακ Τρνάβα – Ντνίπρο (19:30)

Ξεκίνημα με τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Στη Σλοβακία, η Τρνάβα υποδέχεται την Ντνίπρο των χιλίων προβλημάτων. Οι γηπεδούχοι έκαναν την υπέρβαση στον προηγούμενο γύρο και απέκλεισαν την πολωνική Λεχ Πόζναν, ομάδα που πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη, η Ντνίπρο μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Αποχώρησε ο κορυφαίος της παίκτης, Ντόβμπικ, ενώ μετά την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα, παραιτήθηκε ο κόουτς Κούτσερ ο οποίος ούτως ή άλλως βρισκόταν υπ’ ατμόν. Με τον προπονητή τερματοφυλάκων απόψε στην άκρη του πάγκου της. Δύσκολα όλη αυτή η κατάσταση δεν θα την επηρεάσει αγωνιστικά, η Τρνάβα εντυπωσίασε στον προηγούμενο γύρο και μπορεί να δώσει συνέχεια, με τον άσο στο 2.15.

Δες εδώ: Πού βρίσκεται η Ελλάδα στη βαθμολογια uefa

  1. Μπράγκα – Παναθηναϊκός (22:00)

Στο κορυφαίο ματς της βραδιάς, η Μπράγκα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι Πορτογάλοι, δεν είχαν πρόβλημα στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη σέρβικη Μπάτσκα, ωστόσο τώρα δεν θα βρουν μια τέτοια ομάδα μπροστά τους. Το «τριφύλλι» του Γιοβάνοβιτς, δείχνει και φέτος σοβαρό κι έχει βάλει ως στόχο την επιστροφή στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης. Η επική πρόκριση επί της ανώτερης Μαρσέιγ, το δηλώνει περίτρανα αυτό. Πιο καλοδουλεμένο σύνολο η Μπράγκα και με τον ίδιο κορμό με πέρυσι. Ωστόσο προβληματίζει έντονα στο ανασταλτικό κομμάτι, ήδη έχοντας δεχτεί τέσσερα γκολ στα δύο ματς του πρωταθλήματος. Οι δευτεραθλητές Ελλάδας, είναι αποτελεσματική και επικίνδυνη ομάδα με ευχέρεια στο σκοράρισμα, μπορεί να σκοράρει στην Πορτογαλία, καταλήγουμε στο G/G σε απόδοση 2.05.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement