Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μονόδρομος η αλλαγή-Νέους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Published

on

Στην ανακοίνωση ακόμα είκοσι υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «είκοσι πρόσωπα με αποδεδειγμένο ενδιαφέρον για τον τόπο μας συμπορεύονται με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο με στόχο να τοποθετήσουν τη Δυτική Αχαΐα στον δρόμο της ανάπτυξης, βγάζοντάς τη από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Πρόκειται για γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών με διάθεση για προσφορά, με αγάπη για τον τόπο, πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, καταξιωμένοι γονείς, επαγγελματίες και επιστήμονες.

Όλοι συστρατεύονται για τον Δήμο του αύριο, θέλοντας να αποδείξουν ότι οι άνθρωποι της Δυτικής Αχαΐας είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν τις καλύτερες και πιο αισιόδοξες μέρες για την πορεία του τόπου».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε για τις είκοσι νέες υποψηφιότητες:
«Πρέπει να μας απασχολεί η ουσία στις κινήσεις μας και η ουσία είναι ότι βρίσκονται στο πλευρό μας άνθρωποι που αξίζουν να ζουν σε καλύτερες συνθήκες, με προοπτική ανάπτυξης για τη Δυτική Αχαΐα.

Σε λίγες ημέρες ο συνδυασμός μας θα έχει ολοκληρωθεί και θα μπούμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Μόνη επιλογή μας είναι να κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία, με θετικές προτάσεις, αποφεύγοντας τις στείρες αντιπαραθέσεις. Θέλουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων του δήμου μας και να δώσουμε προοπτική στον τόπο μας. Έχουμε την εμπειρία και τις λύσεις που απαιτούνται και είμαστε βέβαιοι ότι οι δημότες θα πορευτούν μαζί μας με την ψήφο τους για να προχωρήσουμε μπροστά. Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας θα αλλάξει εικόνα. Αυτό αποτελεί μονόδρομο για εμάς και με τους ανθρώπους μας θα το πετύχουμε για το κοινό καλό».

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Οι νέοι υποψήφιοι της παράταξης είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):
Νικόλαος Αθανασόπουλος, Αντώνης Δημητρόπουλος, Γεώργιος Δημητρόπουλος, Κωνσταντίνα Δημητροπούλου, Αλέξης Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Καστανάς, Αριστέα Κατσαδράμη, Ρεβέκκα Κουτρουμάνη, Θεοδώρα Κουτσαντώνη, Κωνσταντίνα Μούγιου-Ρηγοπούλου, Πηνελόπη Μουγκογιάννη, Αγγελής Μπεκίρης, Μαρία Νικολοπούλου, Ιωάννης Παναγόπουλος, Ιωάννης Πετρόπουλος, Γεώργιος Πλώτας, Νικόλαος Σταυρογιαννόπουλος, Αναστάσιος Στεργιόπουλος, Αικατερίνη Σχοινά, Γεώργιος Τζαμάκος, Αικατερίνη Τραχάνη.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ

-Ο Νικόλαος Αθανασόπουλος από τα Αγιοβλασίτικα είναι ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των κατασκευών. Οικογενειάρχης και άνθρωπος της δουλειάς θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά με σκοπό να συνεισφέρει στον τόπο μας.
-Ο Αντώνης Δημητρόπουλος από τον Κρίνο είναι ένας άνθρωπος με ξεχωριστή προσωπικότητα και έντονη διάθεση για προσφορά. Ελεύθερος επαγγελματίας στο επάγγελμα και πατέρας 2 παιδιών, ζει μόνιμα στην περιοχή.
-Ο Γεώργιος Δημητρόπουλος από τις Βελιτσές είναι εν ενεργεία σύμβουλος της κοινότητας, υπηρετώντας το συμβούλιο για τέταρτη φορά, τις δύο ως Πρόεδρος. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ως γέννημα-θρέμμα της περιοχής γνωρίζει τις ανάγκες.
-Η Κωνσταντίνα Δημητρόπουλου από το Σαντομέρι είναι μια γυναίκα σοβαρή, με άποψη και προσωπικότητα. Μητέρα 3 παιδιών, δυναμική και ανεξάρτητη εργαζόταν στην Alpha Bank και πλέον είναι συνταξιούχος. Θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια για να συνεισφέρει στην εξέλιξη του τόπου.
-Ο Αλέξης Κανελλόπουλος από το Πέττα είναι αγρότης και με την συμμετοχή του θέλει να διεκδικήσει μεταξύ άλλων δράσεις και παρεμβάσεις στον πρωτογενή τομέα που αποτελεί βασικό «πυλώνα» της τοπικής μας οικονομίας.
-Ο Παναγιώτης Καστανάς είναι αγρότης και μόνιμος κάτοικος του οικισμού Λογοθέτη της Τ.Κ. Πετροχωρίου. Ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και θέλει ένα Δήμο που να μπορεί να καταστεί σημαντικό παραγωγικό κέντρο.
-Η Αριστέα Κατσαδράμη από τη Μιτόπολη είναι νέα, δυναμική γυναίκα, εκπρόσωπος της νέας γενιάς με ενεργή εθελοντική παρουσία σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, συλλογικές και εκκλησιαστικές δράσεις. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και μόνιμη κάτοικος στην Μιτόπολη.
-Η Ρεβέκκα Κουτρουμάνη από τα Αγιοβλασίτικα είναι μια αξιόλογη γυναίκα με προσωπικότητα. Μητέρα δύο παιδιών, αφιερώνει το χρόνο της στην οικογένειά της και ασχολείται με τα οικιακά.
-Η Θεοδώρα Κουτσαντώνη από το Πετροχώρι ζει με την οικογένειά της στην Καρυά. Είναι εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών και απασχολείται παράλληλα ως ιδιωτική υπάλληλος σε επιχείρηση τουριστικού ενδιαφέροντος.
-Η Κωνσταντίνα Μούγιου-Ρηγοπούλου από τον Κρίνο είναι μια γυναίκα κοινωνική, με θέληση και όρεξη για δουλειά. Κοινωνική λειτουργός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιδημιολογία, εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας.
-Η Πηνελόπη Μουγκογιάννη από το Αχαϊκό είναι μια ακόμη δραστήρια γυναίκα, σύζυγος, εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών που εντάσσεται στον συνδυασμό μας. Ιδιωτική υπάλληλος με έντονη περιβαλλοντική συνείδηση και ενεργή παρουσία είχε και στο γονεϊκό κίνημα.
-Ο Αγγελής Μπεκίρης ζει μόνιμα με την οικογένειά του στην Λακκόπετρα. Εργάζεται ως υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ, με διαρκή παρουσία σε όλη την περιοχή του Δήμου μας και συνεχή επαφή με πολίτες.
-Η Μαρία Νικολοπούλου (Σουλούκου) είναι γεννημένη στο Μαζαράκι, κόρη του Κωνσταντίνου και της Ευτυχίας. Με έντονη επιχειρηματική δράση ως ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης και φωτοβολταϊκών πάρκων αλλά και ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλη Τεχνική Εταιρεία πανελλαδικής εμβέλειας για 15 χρόνια.
-Ο Ιωάννης Παναγόπουλος από το Ελαιοχώρι είναι άνθρωπος ενεργός στην τοπική μας κοινωνία. Υπάλληλος της ΔΕΥΑ με χρόνια εμπειρία, σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών θέλει να γίνει κομμάτι της προσπάθειάς μας έχοντας κοινούς στόχους και όρεξη για δουλειά.
-Ο Ιωάννης Πετρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κώμη της Τ.Κ. Μιτόπολης. Ήταν δύο φορές υποψήφιος δημ. σύμβουλος Ωλενίας, είναι πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κώμης και υπήρξε αθλητής της Παναχαϊκής στον στίβο και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Διατηρεί δικό του τεχνικό γραφείο. Έχει λάβει μέρος σε πολλές μελέτες έργων του Δήμου.
-Ο Νικόλαος Σταυρογιαννόπουλος από το Πέττα είναι οικογενειάρχης και ενεργός πολίτης. Ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των μεταφορών και αγρότης στο επάγγελμα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δραστήριος και εργατικός που αγαπά τον τόπο του.
-Ο Αναστάσιος Στεργιόπουλος από το Μετόχι έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Λαρίσου και γνωρίζει καλά τον τόπο και τις δυνατότητές του. Είναι δημόσιος υπάλληλος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του στην περιοχή.
-Η Αικατερίνη Σχοινά από το Φράγκα είναι μόνιμη κάτοικος της περιοχής, σύζυγος και μητέρα. Συνταξιούχος του Δημοσίου, έχει διατελέσει υπάλληλος στην Γ’ και Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών, στη Δ.Ο.Υ. Κάτω Αχαΐας, στο ΣΔΟΕ και στην διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων του Υπουργείου Οικονομικών.
-Ο Γεώργιος Τζαμάκος από τις Βελιτσές εργάζεται στον κατασκευαστικό τομέα. Είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος που αγαπάει το χωριό του και θέλει να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις για να πάει μπροστά.
-Η Αικατερίνη Τραχάνη από τον Αλισσό είναι μια νέα γυναίκα. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Πληροφορικής και Μ.Μ.Ε. και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Με ενεργή παρουσία στα πολιτιστικά, υπήρξε μέλος του Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement