Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Ακούμε τους συμπολίτες μας, προετοιμάζουμε το αύριο»

Published

on

 

 

Το «αύριο» της Δυτικής Αχαΐας ήταν το θέμα της συγκέντρωσης των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της παράταξης «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα», το βράδυ της Πέμπτης. Μέσα στην καρδιά των καλοκαιρινών διακοπών, πάνω από 250 υποψήφιοι της παράταξης γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης και ελπίδας προς πάσα κατεύθυνση για την αλλαγή που έρχεται στη Δυτική Αχαΐα. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος κάλεσε τα στελέχη της παράταξής του να καταγράψουν τις ανάγκες που έχουν εντοπίσει στην πόλη και τα χωριά της Δυτικής Αχαΐας, καθώς αυτό το διάστημα διαμορφώνεται η τελική φάση του προγράμματος του συνδυασμού για την επόμενη αυτοδιοικητική θητεία, και η  παράταξη οφείλει να βρεθεί κοντά στους συμπολίτες μας σε κάθε μεριά του Δήμου ακούγοντας τις ανησυχίες τους και τις προτάσεις τους.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού περιλαμβάνει τόσο τις αναπτυξιακές πολιτικές που απαιτείται να ακολουθηθούν τα επόμενα χρόνια, όσο και έργα καθημερινότητας που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αχαΐας. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η δημοσιοποίηση του προγράμματος ώστε οι δημότες της Δυτικής Αχαΐας να αποκτήσουν άποψη για τον σχεδιασμό που εκπονεί ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε μετά τη συγκέντρωση με τα στελέχη της παράταξης: «Στις 8 Οκτωβρίου έχουμε μια ευκαιρία για να αλλάξει ο τόπος μας την επόμενη πενταετία και ως παράταξη είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση που θα καλυτερεύσει τις συνθήκες στη Δυτική Αχαΐα. Από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης του Δήμου πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Γι’ αυτό το λόγο το πρόγραμμα μας δίνει απαντήσεις στα προβλήματα και τις ελλείψεις των χωριών που είναι παραμελημένα τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό το λάθος και για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας. Η νοοτροπία της παράταξής μας επιβάλλει να ακούμε και να καταγράφουμε τις ανάγκες τις κοινωνίας. Πλέον δεν χωρούν λάθη του παρελθόντος στις ζωές μας, ούτε να μένουν εκτός προγραμματισμού τα χωριά μας. Είμαστε το αύριο της Δυτικής Αχαΐας και εργαζόμαστε σκληρά από σήμερα ώστε στη νέα αυτοδιοικητική θητεία να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου μας και να του προσφέρουμε ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ». 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement