Connect with us

Παναχαϊκή

Ξεκίνησε το ξεσκαρτάρισμα στην Παναχαϊκή- Διπλές προπονήσεις με πολλά χιλιόμετρα…

Published

on

 

Η Παναχαϊκή μετά το πρώτο θετικό τεστ με την Αχαϊκή, αναμένεται να κρατήσει ή να αποδεσμεύσει παίκτες

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Πολλή δουλειά περιμένει το τεχνικό δίδυμο της Παναχαϊκής Στέφανο Φραντσιόζα και Πάρη Κωνσταντακόπουλο, οι οποίοι μετά το επιτυχημένο και θετικό τεστ με την Αχαϊκή προχθές, καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Ποιες είναι αυτές; Να κάνουν το ξεσκαρτάρισμα των ποδοσφαιριστών και να λιγοστέψουν το δυναμικό, που απαριθμείται από 30 και πλέον παίκτες. Θα πείτε είναι λογικό, αφού υπάρχουν τα play off και τα play out και ένας σύλλογος θα πρέπει να έχει πολλές λύσεις.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

Κι όμως η Παναχαϊκή έχει παραπάνω από όσους χρειάζεται, οπότε το τεχνικό επιτελείο θα είναι αυτό που θα πάρει τις όποιες αποφάσεις, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει όπως χρειάζεται. Τώρα, ποιοι θα είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν άγνωστο.

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΙ…

Από την άλλη φυσικά θα έρθουν κι άλλοι νέοι παίκτες με εμπειρία σε Εθνικά πρωταθλήματα, με την κοκκινόμαυρη ομάδα να αναμένεται να προβεί σε ανακοίνωση παίκτη, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 

Οι κοκκινόμαυροι ρίχνουν πολλά χιλιόμετρα με τον γυμναστή Αιμίλιο Βελλή να τους τρέχει… στην κυριολεξία. Οι προπονήσεις καθημερινά είναι διπλές με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τα πάντα.

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ

Ωστόσο ο αγώνας με την Αχαϊκή αποτελεί παρελθόν και η Παναχαϊκή έχει στον δρόμο της ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον Πανμοβριακό Ριόλου, που θα διεξαχθεί στις 30/8 στο γήπεδο της Αγυιάς, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement