Connect with us

Ελλάδα

Τραγωδία στην Τήνο – Παππούς 3χρονου που πνίγηκε από σταφύλι: Ήταν με τη νταντά, δεν είχε πρόβλημα υγείας

Published

on

Σκηνές από αρχαία τραγωδία εκτυλίσσονται από χθες το πρωί στην Τήνο με τους γονείς του 3χρονου αγοριού που πνίγηκε ενώ έτρωγε σταφύλια να μην μπορούν να πιστέψουν πώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά το αγγελούδι τους έφυγε από τη ζωή.

Η σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στον Πειραιά όπου υποβλήθηκε σε νεκροψία-νεκροτομή και τις απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των στοχευμένων, ιστολογικών εξετάσεων.

Την ίδια ώρα, ο παππούς του αγοριού μιλά στο protothema.gr και εξηγεί πως όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της νταντάς που φρόντιζε τον 3χρονο και τον μικρότερο αδελφό του ένω το παιδί δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Ήταν γερό το παιδί, ζωηρό. Από τα σπάνια παιδιά. Δεν είχε κάποια ασθένεια ούτε άλλα προβλήματα υγείας. Ήταν πιο καλά από καλά. Ήταν με την κοπέλα που τα πρόσεχε μαζί με το αδελφάκι του γιατί είναι κλειστός ακόμα ο παιδικός σταθμός» επισημαίνει ο παππούς για την εγγονό του.

«Έτρωγε σταφύλια, δεν ξέρουμε κάτι άλλο. Παρά πολλές φορές έτρωγε φρούτα το παιδί, δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει το κακό» συμπληρώνει ο κ. Καλαμαράς ενώ περιγράφει τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν μετά τον πνιγμό όταν ο γιος του και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τον εγγονό του στη ζωή.

«Έγιναν τα πάντα. Επειδή το Αστυνομικό Τμήμα είναι δίπλα στο σπίτι μας, το άρπαξε ο γιος μου και το τρέχει στην Αστυνομία μήπως του κάνει κάποιος κάτι και το σώσει. Δεν ήξεραν και το βάζουν στα περιπολικά με τις σειρήνες για να το πάνε στο γιατρό. Έκαναν ο, τι μπορούσαν να κάνουν» συμπληρώνει ο παππούς του τρίχρονου αγοριού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement