Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με τον Κώστα Σβόλη υποψήφιος ο Χρήστος Μπακαλάρος

Published

on

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” Κώστας Σβόλης ανακοίνωσε την κάθοδο του Χρήστου Μπακαλάρου, δημοτικού συμβούλου της παράταξης “Πρωτεύουσα Ξανά” με επικεφαλής τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ο οποίος στην προηγούμενη θητεία ηγήθηκε ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Η δήλωση του κ. Σβόλη έχει ως εξής: “Λίγες μόλις ώρες πριν τη λήξη της κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ανακοινώνουμε την ένταξη και συμμετοχή του Χρήστου Μπακαλάρου στη μεγάλη μας «οικογένεια».

Ο νυν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πάτρα Πρωτεύουσα Ξανά» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, θα είναι στο πλευρό μας στη μάχη για αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή της πόλης μας.

Η παρουσία του, μάλιστα, στο ψηφοδέλτιό μας στέλνει κι ένα μήνυμα ενότητας και συνέργειας σε όλους τους πατρινούς, με το κάλεσμα που απευθύναμε πριν από λίγο καιρό για διεύρυνση της παράταξής μας, για πολυσυλλεκτικότητα και για κοινό αγώνα να δικαιώνεται.

Αυτό θα είναι, άλλωστε, και το μοντέλο διοίκησης του Δήμου μας μετά τις 8 Οκτωβρίου, η συνένωση δυνάμεων για να προχωρήσει στο μέλλον ο τόπος μας. Θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους με ήθος, εντιμότητα, διάθεση για προσφορά και κοινή λογική!

Για μια Πάτρα Ενωμένη!

Ροή ειδήσεων

Advertisement