Connect with us

Παναχαϊκή

Καλύτερα τώρα παρά μετά

Published

on

 

Η Παναχαϊκή χρειάζεται ενίσχυση και άμεσα μοντάρισμα για να μπορέσει να επιβιώσει

TOY TAΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το ισχυρό χαστούκι… που δέχτηκε η Παναχαϊκή το Σάββατο το απόγευμα στο «Ελ Πάσο» με αντίπαλο την ισχυρή Καλλιθέα ήρθε νωρίς και ίσως θορυβήσει διοίκηση, τεχνικό επιτελείο αλλά και παίκτες.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια με Καλλιθέα και Ιωνικό κακώς κλείστηκαν από τη διοίκηση όταν ακόμα ψάχνεται για να δημιουργήσει το ρόστερ της. Όταν ακόμα δηλαδή δεν έχεις μοντάρει την ομάδα σου δεν κλείνεις σε καμία περίπτωση τέτοια φιλικά με αντιπάλους οι οποίοι θα διεκδικήσουν την άνοδο και στην σύνθεσή τους έχουν παίκτες από την Super League 1.

ΑΛΛΟ ΡΙΟΛΟΣ, ΑΛΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δεύτερον ο Στέφανο Φραντσιόζα δεν γνωρίζει αν ο Πανμοβριακός Ριόλου για παράδειγμα είναι η νύχτα με την μέρα με την Καλλιθέα, άρα δεν γνωρίζει καν πώς πρέπει να στηθεί η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο όταν ο αντίπαλός της είναι ισχυρός και ισάξιος με κάποιες ομάδες ακόμα και της πρώτης κατηγορίας. Κάποιος από τους συνεργάτες του τον ενημέρωσε τον χριστιανό ότι η Καλλιθέα, ο Ιωνικός δεν είναι Πανμοβριακός, Αχαϊκή και ούτω καθεξής;

ΑΜΕΣΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ

Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να κάνει πρώτα η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία το ξεσκαρτάρισμά της και εν συνεχεία να ενισχυθεί με παίκτες που έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον στη Super League 2. Αυτή την στιγμή οι παίκτες που έχουν εμπειρία ή έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον σε κάποια παιχνίδια από τη δεύτερη κατηγορία είναι εννιά ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Κολοβούρης, Νάστος, Λιοφάγος, Πατρινός, Παραστατίδης, Αποστολόπουλος, Ντιμπονγκ, Ζε Εσσόνο, Μασούρας.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Πρέπει λοιπόν η διοίκηση να προσθέσει ακόμα τέσσερις παίκτες τουλάχιστον, επιπέδου Super League 2 και η τεχνική ηγεσία να ξεκινήσει επιτέλους να τους δουλεύει έτσι ώστε να δέσουν ωςσύνολο και να μπορούν με κάποιο τρόπο να παλέψουν για την παραμονή που είναι ο μοναδικός στόχος αυτή την στιγμή της ΠΑΕ.

 

Το ρόστερ από το transfermark

Το μέχρι τώρα ρόστερ που υπάρχει στο transfermark αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές ωστόσο πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι δεν είναι όλοι αυτοί που έχουν υπογράψει επίσημα στην ΠΑΕ άρα αυτό σημαίνει ότι κάποιοι ίσως να αποχωρήσουν. Ανδρέας Κολοβούρης (Παναχαϊκή), Μάριος Μικές (Παναχαϊκή), Ραφαήλ Πιττατζής (Αιολικός), Ζε Εσσόνο (Βέροια), Ανέστης Νάστος (Αιολικός), Μπράιαν Γκανσιερ (Αιολικός), Λευτέρης Μικές (Ναυπακτιακός Αστέρας), Μανώλης Λιοφάγος (Παναχαϊκή), Γιώργος Αντωνιάδης (Παναχαϊκή), Γκάελ Ντιμπονγκ (Κηφισιά), Γιώργος Σουρνάκης (Αλμωπός Αριδαίας), Γιάννης Παραστατίδης (Διαγόρας Ρόδου), Ζούκα Μπεντοσβίλι (Παναχαϊκή), Γιώργος Ανθουλάκης (Δόξα Δράμας), Κωνσταντίνος Γαλαριώτης (ΠΑΣ Λαμίας U20), Νίκος Μασούρας (ΑΠΣ Ζάκυνθος), Γκιόργκι Μαγκράτζε (Θεσπρωτός), Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος (Αιολικός), Θέμης Πατρινός (Αλμωπός Αριδαίας), Τζόνι Ολιβέιρα (Lleida Esportiu), Σαμ Μπερνς (Blacburn rovers U21), Ηλίας Πετράτος (Ναυπακτιακός Αστέρας).

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μέσα στ’ αρνητικά υπάρχουν και τα θετικά στην ΠΑΕ και αυτά είναι ότι η διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα οι Αμερικανοί επενδυτές έχουν τακτοποιήσει όλες τις προσφυγές και έχουν σταλεί τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ για να πάρει την άδεια συμμετοχής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος που ελέγχτηκε ήταν πλήρης και αναμένεται να πάρει την άδεια για το νέο πρωτάθλημα.

 

 Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΗΣΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή όπως ανακοίνωσε φέτος θα ντυθεί… από την εταιρία macron και όπως βλέπετε και στη φωτό στο εκτός έδρας ματς με την Καλλιθέα οι κοκκινόμαυροι αγωνίστηκαν με τη νέα εμφάνιση. Όλοι ευχόμαστε να αλλάξει και η εικόνα της ομάδας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

Στην Ελλάδα η «αγορά» θα παραμείνει ανοικτή ώς τις 11 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι και εκείνη την ημέρα οι ομάδες της Super League 1 και της Super League 2 θα μπορούν να αποκτήσουν παίκτες – με μεταγραφή, δανεισμό και εννοείται όσους δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο – από όλες τις λίγκες της υφηλίου. Από τις 12 Σεπτεμβρίου και ώς τα τέλη του μήνα οι ελληνικοί σύλλογοι θα είναι σε θέση να προσθέτουν στο ρόστερ τους παίκτες που είναι ελεύθεροι, επειδή όμως σε ορισμένες χώρες η μεταγραφική περίοδος θα παραμένει ανοικτή, εφόσον «σκάσει» κάποια πρόταση που να ικανοποιεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, θα δύναται να «πουλήσουν» ή να «δανείσουν» κάποιον παίκτη τους.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ «ΖΩΗΣ» ΓΙΑ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αρκετές συζητήσεις για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός του ΟΦ Ιεράπετρας στο τοπικό πρωτάθλημα. Η ημερομηνία που είχε ορίσει ο μεγαλομέτοχος, Θανάσης Χηνόπουλος (η 30ή Αυγούστου) λαμβάνει όπως φαίνεται παράταση ούτως ώστε τις ημέρες που ακολουθούν να μπορέσει να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Όπως καταλαβαίνετε η εβδομάδα αυτή αναμένεται να είναι καθοριστική για την κρητική ομάδα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement