Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Σύσκεψη τη Δευτέρα για το νέο νομοσχέδιο

Published

on

Μετά τις συνεχείς επιθέσεις σε 5ημερο και 8ωρο την περασμένη δεκαετία, μετά την 10ωρη εργασία χωρίς υπερωριακή αμοιβή που θεσπίστηκε με το νόμο «Χατζηδάκη», η κυβέρνηση έχει φέρει προς διαβούλευση νέο αντεργατικό τερατούργημα  που θα επιτρέπει δουλειά μέχρι και 16 ώρες την ημέρα  και που έχει στόχο να γιγαντώσει την ευελιξία, την εργασιακή εκμετάλλευση των εργαζομένων και  να πλήξη το δικαίωμα στην απεργία.

Πρόκειται για ένα αντεργατικό τερατούργημα που αφορά όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, όλα τα σωματεία να ξεκινήσουμε τη μάχη για να προετοιμαστεί άμεσα αγωνιστική απάντηση στο νομοσχέδιο που περνάει αλυσίδες στη ζωή μας, για να εμποδίσουμε την κατάθεση του στη βουλή .

Πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια, δεν πρέπει να περάσει η προπαγάνδα και οι πονηριές της κυβέρνησης και των εργοδοτών.

Με αυτό το θέμα καλούμε όλα τα σωματεία στον ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα σε σύσκεψη στην αίθουσα του ισογείου στο  Εργατικό Κέντρο Πάτρας τη Δευτέρα 11/9/23  και ώρα 7μμ.

Κανένας συμβιβασμός με τον εργατικό μεσαίωνα και τη σύγχρονη σκλαβιά , να μην λείψει καμιά και κανένας από την σύσκεψη των σωματείων στο ΕΚΠ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement