Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΚΑΙΡΟΣ – ΠΑΤΡΑ: Ισχυροί άνεμοι και σποραδικές βροχές

Published

on

Δυνατοί άνεμοι και σποραδικές βροχές θα είναι το χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα Τετάρτη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενώ θα υπάρχουν και σποραδικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 28 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι και 6 μποφόρ , με ριπές που θα φθάνουν τα 70 χιλ. την ώρα.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.

Αναλυτικά:

Για την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, οι οποίες μετά το μεσημέρι βαθμιαία στη Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου θα εξασθενήσουν, ενώ θα συνεχιστούν σε Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, Βόρεια Εύβοια, Κεντρική και Ανατολική Στερεά, Πελοπόννησο και νησιά του Ιονίου. Τα φαινόμενα σε Κεντρική Μακεδονία (Πιερία), Θεσσαλία, Σποράδες, Στερεά Ελλάδα (Βοιωτία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία), Βόρεια Εύβοια, Ανατολική και Βόρεια Πελοπόννησο (Δυτική Κορινθία, Ανατολική Αχαΐα, Αργολίδα, Ανατολική Λακωνία), θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 23 βαθμούς), 20 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 16 έως τους 23 βαθμούς στην Ήπειρο), 21 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 32 βαθμούς στην Κρήτη, 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο και στον Κορινθιακό Κόλπο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement