Connect with us

Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel – Πήλιο: Εγκλωβισμένοι οι κάτοικοι στο Καλαμάκι – Χωρίς νερό και ρεύμα για 4η ημέρα

Published

on

Δραματικές στιγμές βιώνουν εδώ και τέσσερις ημέρες όσοι βρίσκονται στο χωριό Καλαμάκι (ή «Προπάν»), στο Πήλιο, κοντά στις Μηλιές. Οι κάτοικοι έχουν εγκλωβιστεί από την αρχή της κακοκαιρίας Daniel.

Ήδη, από την πρώτη ημέρα, στην περιοχή δεν υπάρχει ηλεκτρικό, ούτε νερό, ενώ υπήρξε διακοπή και στις τηλεπικοινωνίες, ενώ οι εγκλωβισμένοι κάτοικοι αναφέρουν ότι οι αρχές δεν τους έχουν προσεγγίσει μέχρι στιγμής.

Η κατάσταση έχει προκαλέσει μεγάλη αγωνία στους κατοίκους -μερικοί εκ των οποίων μεγάλης ηλικίας –, που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, αλλά και στις οικογένειές τους, που μετά βίας κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί τους και μετά από πολλές ώρες αναμονής.

Οι κάτοικοι παραμένουν εγκλωβισμένοι, καθώς έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Αχιλλείου – Καλαμακίου από τα όρια της Τοπικής Κοινότητας Αχιλλείου έως τα όρια της Τοπικής Κοινότητας Καλαμακίου.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για καταστροφές στα σπίτια, ενώ στο χωριό βρίσκεται και ξενοδοχείο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο εάν φιλοξενεί τουρίστες.

*Η φωτογραφία είναι από τη Μηλίνα Πηλίου

Ροή ειδήσεων

Advertisement