Connect with us

Εκπαίδευση

Εκπαιδευτήρια «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»: 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας

Published

on

Τα Εκπαιδευτήρια «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» κλείνουν φέτος 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και δυναμικής παρουσίας στον χώρο της Εκπαίδευσης στην πόλη της Πάτρας.

10 χρόνια γεμάτα από πλούσιο και ιδιαίτερα σημαντικό εκπαιδευτικό έργο, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στη γνώση αλλά επεκτείνεται στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην κοινωνική προσφορά, στην ευαισθητοποίηση για θέματα που αφορούν στον άνθρωπο, το φυσικό περιβάλλον, τη ζωή.

Οι μαθητές σε ένα περιβάλλον που παρέχει αγάπη και ασφάλεια προετοιμάζονται έτσι ώστε να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο ως ελεύθεροι, σκεπτόμενοι πολίτες, ικανοί να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της ταχέως μεταβαλλόμενης ευρωπαϊκής κοινωνίας του 21ου αιώνα.

Η επιτυχημένη πορεία που έχουν διαγράψει και συνεχίζουν να έχουν τα εκπαιδευτήρια «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στις πανελλήνιες εξετάσεις, με το σύνολο των μαθητών να πετυχαίνουν υψηλές επιδόσεις και να εισάγονται σε σχολές της 1ης τους επιλογής, είναι συνάρτηση του έργου που επιτελείται σε όλες τις βαθμίδες με αποκορύφωμα το Λύκειο.

Οι μαθητές, επίσης, έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητες και τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, μέσω της συμμετοχής τους σε λογοτεχνικούς και καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς καθώς και σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, ερχόμενοι σε επαφή με σημαντικά έργα της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας και μουσικής.

Η επαφή με ιδρύματα, κοινωνικές και υγειονομικές δομές και συλλόγους, όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα «Παιδικά Χωριά SOS», το «Φωτεινό Αστέρι», το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, η «Μέριμνα», ο Ερυθρός Σταυρός, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν και να εκτιμήσουν το έργο τους και τη σημασία του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Αξίζει να γίνει αναφορά στη συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» με το πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» του Προμηθέα και τις μεγάλες διακρίσεις της σχολικής ομάδας μπάσκετ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 1ης θέσης στο σχολικό πρωτάθλημα, το σχολικό έτος 2021-2022, και την εκπροσώπηση της χώρας μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στη Σερβία.

Ένα σχολείο, που σέβεται την προσωπικότητα του κάθε μαθητή και μαθήτριας και την ανάγκη του να επικοινωνήσει και να εκφραστεί, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και σε συνεργασία με την οικογένειά του επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό του ως ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Διεύθυνση: Γηροκομείου 61, 26500 – ΠΑΤΡΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Τηλ: 2610224260, Fax: 2610275992, email: [email protected]

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Τηλ: 2610224260, Fax: 2610275992, emails: [email protected] & [email protected]

ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ

Τηλ: 2610641946, Fax: 2610274576, emails: [email protected] & [email protected].

http://anagennisiedu.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement