Connect with us

Αθλητισμός

Παναιγιάλειος: Από την Ερμιονίδα και χωρίς ανάσα!

Published

on

Μπορεί ο Παναιγιάλειος να ξεκινά ουσιαστικά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος) από την 2η αγωνιστική, φιλοξενούμενος της Ερμιονίδας, όμως υπάρχουν κι άλλες αγωνιστικές, που δεν τον αφήνουν να… πάρει ανάσα!

Αμέσως μετά τον αγώνα στην Ερμιόνη, υπάρχει το παιχνίδι με τη Μύκονο επίσης εκτός έδρας (3η αγωνιστική), έπειτα ακολουθεί αυτό με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου Κω (4η) εντός έδρας.

Ύστερα από αυτές τις απανωτές συναντήσεις, μεσολαβεί η εμβόλιμη της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου εντός.

Στη συνέχεια ταξιδεύει την 5η αγωνιστική στη Ρόδο για να τεθεί αντιμέτωπη η Αιγιώτικη ομάδα με τα «ελάφια» για να υποδεχτεί τον ΠΑΟ Βάρδας στην έδρα του την αμέσως επόμενη (6η).

Όπερ σημαίνει ότι καλείται να βγάλει ένα δύσκολο όπως αποδεικνύεται πρόγραμμα και συνάμα να μαζέψει όσους βαθμούς μπορεί για να έχει το επάνω χέρι.

Όμως στον Παναιγιάλειο, πηγαίνουν βήμα βήμα και απέναντι ο προπονητής Νίκος Μανούρας, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας», έχουν την Ερμιονίδα, όπου θα προσπαθήσουν στην έδρα της αντιπάλου τους να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα στο οποίο και συμμετέχουν.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία συνεχίστηκε με τον τεχνικό να μην έχει στην διάθεσή του για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής τους Τάκη Παπαδόπουλο (τιμωρημένος), Κώστα Αρβανίτη (τραυματίας), αλλά και τον Βιλανάκη που στρατεύτηκε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement