Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πέτρος Ψωμάς: Το δικό μας σύνθημα είναι η Πάτρα!

Με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της μοναδικής ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης

Published

on

Μέγα πλήθος Πατρινών τίμησαν απόψε τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Πέτρο Ψωμά και τη δημοτική παράταξη σπιράλ στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, που πραγματοποιήθηκαν στο νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Πατρέως.

Ο Πέτρος Ψωμάς απευθυνόμενος στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στην έως τώρα πορεία του σπιράλ και παράλληλα στην ιστορική διαδρομή της πόλης, τόνισε την μοναδική ευκαιρία που έχουν οι Πατρινοί να εκλέξουν ως δημοτική αρχή μια παράταξη αληθινά ανεξάρτητη, που ως προτεραιότητά της θα βάζει πάντα την Πάτρα!

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στην πολυπληθή ομάδα του σπιράλ, η οποία έχει προετοιμάσει ένα πλήρες, καινοτόμο και απόλυτα υλοποιήσιμο πρόγραμμα, το οποίο και θα κάνει πράξη εφόσον οι Πατρινοί την τιμήσουν με την ψήφο τους, στις 8 και στις 15 Οκτωβρίου.
Πριν την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά, πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υποψηφίους του σπιράλ και τον ίδιο τον Πέτρο Ψωμά και να γνωρίσει τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει το εκλογικό κέντρο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement