Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γρηγόρης Αλεξόπουλος : Χιλιάδες και αποφασισμένοι για να αποκτήσει ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ η Δυτική Αχαΐα!

Published

on

«Νίκη από την πρώτη Κυριακή. Νίκη που θα φέρει ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα». Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου στην Κάτω Αχαΐα.

Πάνω από 2.000 δημότες σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της παράταξης, υποψήφιοι και φίλοι του συνδυασμού μετατράπηκαν σε ένα τεράστιο κύμα ελπίδας και ανάπτυξης για τον τόπο, κατακλύζοντας την Κάτω Αχαΐα και δημιουργώντας εκλογικό κλίμα νικηφόρας βραδιάς.
Στην ομιλία του, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματός του και στο σχέδιο για να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά η Δυτική Αχαΐα μέσα στην επόμενη πενταετία.

Οι δέκα άξονες της νέας Δυτικής Αχαΐας στοχεύουν στο να γίνουν καλύτερες και πιο φιλικές οι υπηρεσίες του Δήμου, να βελτιωθεί η καθημερινότητα, να αναβαθμιστεί η προστασία του Περιβάλλοντος, η ενίσχυση της Παιδείας, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού. Επιπλέον, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η αξιοποίηση και ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Αχαΐας αλλά και η ανάδειξη της Κάτω Αχαΐας σε μια πόλη-ορόσημο για όλη την περιοχή. Τέλος, ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρθηκε σε μια σειρά διεκδικήσεων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα για περισσότερες θέσεις εργασίας στο Δήμο και τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών καθημερινότητας των δημοτών.
Οι ημέρες της στασιμότητας και της απραξίας σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν, καθώς το ενθουσιώδες κοινό έστειλε το μήνυμα νίκης προς πάσα κατεύθυνση. Η Δυτική Αχαΐα από το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου θα αλλάξει και θα αποκτήσει την ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ που της αξίζει!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε για την εκδήλωση των εγκαινίων:
«Η Δυτική Αχαΐα θα γίνει μέχρι το 2028 ο τόπος που θα μας κάνει περήφανους! Μαζί θα κάνουμε το επόμενο αποφασιστικό βήμα προς το μέλλον. Η εκδήλωση των εγκαινίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι η Δυτική Αχαΐα έχει αποφασίσει. Καθημερινά ο κόσμος αποδεικνύει την τεράστια ανάγκη που έχει για να δει αλλαγές στη ζωή του. Αλλαγές που περνούν μέσα από την αυτοδιοίκηση. Το πρόγραμμα της ΑΝΑπτυξιακής ΠΝΟΗΣ για τη Δυτική Αχαΐα κοστολογείται στα 47 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος 5ετίας, χρήματα που μπορούν να αντληθούν από ήδη εξασφαλισμένους πόρους για την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχουμε ξεκάθαρο σχέδιο. Είμαστε πιστοί στο πλάνο μας. Μπορούμε να αναβαθμίσουμε τη Δυτική Αχαΐα για να μετατραπεί στον τόπο που αξίζει να είναι. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Μαζί θα νικήσουμε από την πρώτη Κυριακή».

Ροή ειδήσεων

Advertisement