Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Χρήστος Μπακαλάρος: «Η Δημοτική Αρχή θριαμβολογεί ότι… έδιωξε τους εργολάβους!»

Published

on

Κριτική στην Δημοτική Αρχή για τον τρόπο που κατασκευάζει τα έργα στην πόλη και την… εξοικονόμηση χρημάτων, αφήνοντας τους εργολάβους εκτός, ασκεί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Σβόλη “Πάτρα Ενωμένη”, Χρήστος Μπακαλάρος.

Ειδικότερα, ο κ. Μπακαλάρος επισημαίνει τα εξής: “Προσφάτως, σε ανάρτησή του για την κατασκευή μιας πλατείας με συνεργεία τού Δήμου, ο κύριος Δήμαρχος Πατρέων θριαμβολογούσε ότι «έτσι κάνουμε το ένα ευρώ, δέκα».

Ειλικρινά, προσωπικά δεν κατανοώ το απόφθεγμα του κυρίου Πελετίδη. Βρήκε κανέναν κρυμμένο θησαυρό στην πλατεία;

Ή μήπως… ευλόγησε τα ευρώ και δεκαπλασιάστηκαν, όπως ο Χριστός στο θαύμα με τα ψωμιά και τα ψάρια;

Προφανώς τίποτε απ’ όλα αυτά. Ο κύριος Δήμαρχος εννοεί ότι φτιάχνει τα έργα φθηνότερα από τους «επάρατους» εργολάβους-που δεν θέλει να τους έχει ανάγκη-δέκα φορές!

Ιδού λοιπόν η λύση… Να καταργήσουμε τις δημοπρασίες και άλλες τέτοιες…καπιταλιστικές διαδικασίες και να αναλάβει τα έργα ο Δήμαρχος ως ο «εργολάβος της καρδιάς μας».

Όπως έκαναν το πάλαι ποτέ στον αλήστου μνήμης υπαρκτό σοσιαλισμό και πρόκοψε… Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα τελικά το ένα ευρώ που πληρώνει σε εργολάβους -και έχει ο Δήμαρχος πολλούς εργολάβους σε διαφανή δημοπρατημένα έργα ή σε εκείνα, τα άλλα, που ανατίθενται απ’ ευθείας σε ημετέρους… – να στοιχίσει τελικά επί της ουσίας 10 ευρώ με τον τρόπο του Δημάρχου. Όμως τι σημασία θα έχει; Η κόκκινη ομάδα θα θριαμβολογεί ότι… έδιωξε τους εργολάβους. Εις υγείαν των κορόιδων….

Υ.Γ1: Αλήθεια, κύριε Δήμαρχε, οι χιλιάδες εργαζόμενοι των «επάρατων» εργολάβων δεν μετράνε καθόλου; Δεν χωράνε στη δική σας λογική;

Υ.Γ2: Και φυσικά, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να κουβεντιάσουμε με χαρτί, μολύβι και αριθμούς πόσο τελικά στοιχίζει το ένα ευρώ της «δικής σας εργολαβίας»…

Ροή ειδήσεων

Advertisement