Connect with us

Ελλάδα

Θρήνος για τον θάνατο του 27χρονου αρχιλοχία στη Λιβύη

Published

on

Θρηνεί το Μουζάκι Καρδίτσας, μετά την είδηση πως ο 28χρονος αρχιλοχίας έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τρακάρισμα στη Λιβύη, όπου έχασαν τη ζωή τους 5 άτομα της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές.

Ο θείος του 27χρονου αρχιλοχία μίλησε στην εκπομπή «TLive» και την Τατιάνα Στεφανίδου, όπου αναφέρθηκε στον θάνατο του νεαρού παιδιού. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο θείος τους, ο 27χρονος ήταν «δύο μέτρα, ένας σταυραετός των αγράφων. Υπηρετούσε στις Ειδικές Δυνάμεις, γύρισε όλη την Ευρώπη, χωρίς να πάθει στο παραμικρό. Περπάτησε τον Όλυμπο, τον Κίσσαβο και τα βουνά της Ελλάδας και να μην πάθει τίποτα. Η μοίρα του ήταν να πάει από τροχαίο στη Λιβύη, προσφέροντας βοήθεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή, ο 28χρονος ήταν στο τμήμα αλεξιπτωτιστών, ενώ υπηρετούσε στον στρατό εδώ και 8 χρόνια και είχε συμμετάσχει σε αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Οι συγχωριανοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο νεαρό. «Ένα πολύ εργατικό και τίμιο παιδί. Είχε μεγάλη όρεξη, ήταν εκπαιδευτής», ανέφερε ένας συγχωριανός. «Εξαιρετική οικογένεια. Δυστυχώς, χάθηκαν όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου», ανέφερε ένας άλλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement