Connect with us

Ελλάδα

Λιβύη: Τα παιδιά μου προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν, λέει ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης

Published

on

Για τις συνθήκες του δυστυχήματος στη Λιβύη στο οποίο έχασαν τη ζωή τα δύο παιδιά του και τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μίλησε στo MEGA ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης.

«Όπως ταξίδευε το λεωφορείο έγινε πλαγιομετωπική με κάποιο αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχασε τον έλεγχο κι προκειμένου να ξαναμπεί στην πορεία του, σφηνώθηκε στο λεωφορείο και έγινε ανάφλεξη» είπε αρχικά.

Σύμφωνα με την περιγραφή του «και τα τα παιδιά αυτά και οι πέντε βρίσκονταν σε αυτό το σημείο που έγινε η πρόσκρουση, πλαγιομετωπική, αυτό έχω καταλάβει».

Όσον αφορά τα παιδιά του, τον 33χρονο γιο του και την 34χρονη κόρη του εξήγησε ότι «πήγαν να βοηθήσουν εκεί. Είμαστε από τη Βεγγάζη, έχουμε μεγάλωσε εκεί έχουν τελειώσει το σχολείο, εγώ είμαι ο πρόεδρος της κοινότητος και αγαπάνε τη Βεγγάζη, τη Λιβύη, και ήθελαν να βοηθήσουν».

Όπως διευκρίνισε, μάλιστα, τα παιδιά του που έχασαν έτσι άδικα τη ζωή τους «εθελοντικά προσφέρθηκαν» να συμμετέχουν ως διερμηνείς στην ελληνική ανθρωπιστική αποστολή.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άντζελα Μανδαλιού, κόρη του προέδρου της ελληνικής κοινότητας το περασμένο Σάββατο είχε παντρευτεί. Οκτώ μέρες μετά έμελε να χάσει τη ζωή της.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement