Connect with us

Ελλάδα

Εγκαίνια για το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης Αϊβαλή: «Περιμένουμε όλους τους Πατρινούς, για ένα νέο ξεκίνημα»

Published

on

Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» εγκαινιάζει την ερχόμενη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023  ο υποψήφιος  δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης, Βασίλης Αϊβαλής.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 20.30 το βράδυ, στον χώρο του εκλογικού κέντρου, στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Παντανάσσης και η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες της Πάτρας.

Στην ομιλία του ο κ. Αϊβαλής, θα εστιάσει στο πρόγραμμά του για την Πάτρα και στις προτάσεις που αφορούν την κοινωνική πολιτική, την καθημερινότητα, την καθαριότητα, την κινητικότητα, την εξωστρέφεια της πόλης, την είσοδό της στην ψηφιακή εποχή και τα έργα υποδομής. 

Παράλληλα θα ανακοινώσει σημαντικές παρεμβάσεις που εμπεριέχονται στο πρόγραμμά του και αφορούν το αναπτυξιακό μέλλον της Πάτρας.

«Προσκαλούμε όλους τους Πατρινούς στα εγκαίνια τους εκλογικού μας κέντρου. Για μας οι πολίτες δεν είναι παρατηρητές. Είναι συνδιαμορφωτές του προγράμματός μας και συνοδοιπόροι μας στον δρόμο που χαράζουμε για την Πάτρα» αναφέρει ο κ. Αϊβαλής. «Για αυτό τους θέλουμε κοντά μας σε κάθε βήμα αυτής της συλλογικής προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο. Τους περιμένουμε με μεγάλη χαρά να τα πούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε ιδέες, να συνθέσουμε απόψεις, να μιλήσουμε για την Πάτρα που αγαπάμε και την Πάτρα που θέλουμε. Μαζί θα στείλουμε το μήνυμα της αλλαγής που έχει ανάγκη η πόλη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement