Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Χ. Μπονάνος δίπλα στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Παιδικών Χωριών SOS

Published

on

Στα εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Παιδικών Χωριών SOS που στεγάζεται από το 2017 στην Αθανασίου Διάκου 70, στην Πάτρα, παραβρέθηκε την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ΠΔΕ Χαράλαμπος Μπονάνος.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στο ανακαινισμένο κτίριο που αποτελεί δωρεά της αειμνήστου Ελένης Διγενοπούλου – Ζαφειροπούλου, ο κ. Μπονάνος συναντήθηκε με εργαζόμενους και εθελοντές του Κέντρου οι οποίοι προσφέρουν εξαιρετικά σημαντικό έργο σε 120 περίπου παιδιά ευάλωτων οικογενειών της περιοχής παρέχοντας υπηρεσίες ενισχυτικής διδασκαλίας,λογοθεραπείας,καθώς και συμβουλευτικής σε γονείς.
Ο κ. Μπονάνος αφού εξήρε το έργο που προσφέρει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Παιδικών Χωριών SOS, τόνισε : «Βασικό μέλημα της Περιφερειακής Αρχής είναι η ενίσχυση και ενδυνάμωση των Δικαιωμάτων του Παιδιού και η προστασία της σωματικής και ψυχικής τους υγείας, γι΄ αυτό και δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από εδώ. Είμαστε κι εμείς, ως Περιφέρεια αναπόσπαστο κομμάτι μιας μεγάλης αγκαλιάς για τα παιδιά. Ένα μεγάλο μπράβο στους υπευθύνους του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Πάτρας, που καθημερινά δίνει έναν σπουδαίο αγώνα για να αποτελέσει ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά. Ένα μεγάλο μπράβο και στον Απόστολο Μόσχοβο που ανέλαβε τα έξοδα της ανακαίνισης ώστε να εκσυγχρονιστούν οι εγκαταστάσεις του Κέντρου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement