Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κώστας Καρπέτας από το Αγρίνιο: Η παρακαταθήκη Φαρμάκη είναι καθυστερήσεις και χρέη 

Published

on

“Ο κύριος Φαρμάκης δεν μπορεί να παρουσιάσει ούτε ένα ολοκληρωμένο έργο. Η παρακαταθήκη του είναι καθυστερήσεις και χρέη.

Το ένα τρίτο, περίπου, των χρημάτων του επόμενου ΕΣΠΑ έχει ήδη δεσμευθεί για έργα της τρέχουσας περιόδου, ενώ δημιούργησε χρέη δεκάδων εκατομμυρίων σε έργα με εθνικούς πόρους”. Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε με τους πολίτες του Αγρινίου, το πρωί της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα” συνοδευόμενος από υποψήφιους της Αιτωλοακαρνανίας, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο της πόλης, τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, τη Διεύθυνση Μεταφορών, τα γραφεία του ΕΦΚΑ και την αγορά του Αγρινίου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες, τονίζοντας ότι:  “Οι πολίτες αξίζουν μια Περιφερειακή αρχή που θα σέβεται το δημόσιο χρήμα και θα λειτουργεί προς όφελος των πολλών. Στις 8 Οκτωβρίου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλάζει σελίδα.”

Η περιοδεία του Κώστα Καρπέτα στην Αιτωλοακαρνανία συνεχίστηκε την ίδια ημέρα, με επισκέψεις στο Καινούργιο και στο Παναιτώλιο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement