Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αναγνώριση έργου και ευρεία αποδοχή για τον Θόδωρο Μπαρή

Published

on

«Η αγάπη και η αποδοχή των συνδημοτών μας είναι συγκινητική. Σε κάθε γωνιά του Δήμου Ερυμάνθου εισπράττουμε την ισχυρή θέληση των πολιτών να συνεχίσουμε μαζί…

Οι άνθρωποι του τόπου μας είναι η δύναμή μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής στο τέλος της περιοδείας του σε Ρουπακιά, Αγία Βαρβάρα, Γάλαρο και Κάλφα της Δ.Ε. Τριταίας. Πλήθος πολιτών είχε συγκεντρωθεί και στα τέσσερα χωριά επιφυλάσσοντας θερμή υποδοχή στον Δήμαρχο και στους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».
Αρχικά ο κ. Μπαρής βρέθηκε στη Ρουπακιά. Εκεί ενημέρωσε τους κατοίκους για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και γι’ αυτά που είναι σε εξέλιξη όπως το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης με αντικατάσταση του αγωγού, στα έργα «θωράκισης» από πλημμυρικά φαινόμενα, όπως αυτό στη θέση «Ρένια» με κατασκευή σωληνωτού, ενώ υπενθύμισε πως σε συνεργασία με την Περιφέρεια προχωρά η βελτίωση του δρόμου Χαραυγή- Ρουπακιά.
Επόμενος σταθμός ήταν η Αγία Βαρβάρα και ο οικισμός Γάλαρο. Απευθυνόμενος στους δημότες, ο κ. Μπαρής υπενθύμισε πως στη διάρκεια της θητείας του ολοκληρώθηκαν έργα συντήρησης της δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, ενώ σε εξέλιξη είναι η βελτίωση του δρόμου από τη θέση “Μπαλκαμαίικα” προς Γάλαρο που ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων, η ανάπλαση τόσο της Αγίας Βαρβάρας με διαμόρφωση των δημοτικών οδών και της πλατείας, όσο και του Γάλαρου με κατασκευή νέας πλατείας που έχουν ήδη δημοπρατηθεί.
Η περιοδεία του Σαββάτου ολοκληρώθηκε στο Κάλφα. Ο κ. Μπαρής αφού αναφέρθηκε στα έργα που ολοκληρώθηκαν βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών, υπενθύμισε πως το Κάλφα είναι μεταξύ των χωριών που έχουν συμπεριληφθεί στο μεγάλο έργο βελτίωσης- αναβάθμισης υποδομών ύδρευσης από το ΕΣΠΑ που έχει ήδη δημοπρατηθεί και το οποίο περιλαμβάνει εκτός των άλλων και την κατασκευή νέας δεξαμενής στη θέση «Μασουραίϊκα». Επίσης, είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το έργο «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δ.Ε. Τριταίας Δήμου Ερυμάνθου» από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», όπως και η ασφαλτόστρωση του δρόμου από «Κάλφα» προς «Πόρτες» Κ. Κάλφα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement