Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε Αγία Μαρίνα, Μάνεσι και Γολέμι συνέχισε τις περιοδείες του ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θ. Μπαρής

Published

on

Σε Αγία Μαρίνα, Μάνεσι και Γολέμι βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κι εκ νέου υποψήφιος, Θόδωρος Μπαρής, στο πλαίσιο των καθημερινών του επαφών με δημότες όλων των Κοινοτήτων και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες.

«Ο κόσμος αγκαλιάζει τον συνδυασμό μας, «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» αξιολογώντας θετικά το έργο που έγινε στη διάρκεια της πρώτης μας θητείας, ενώ ταυτόχρονα μας εκφράζουν την αμέριστη στήριξή τους για να συνεχίσει ο Δήμος μας τη θετική του πορεία. Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας σε όλες τις κοινότητες και οικισμούς αντλώντας δύναμη από την επαφή και τον διάλογο με τους συνδημότες μας», δήλωσε ο κ. Μπαρής.
Πρώτος «σταθμός» της περιοδείας το βράδυ της Τρίτης, ήταν η Αγία Μαρίνα, εκεί όπου ο Δήμαρχος στο σύντομο απολογισμό που έκανε, αναφέρθηκε στα έργα που ολοκληρώθηκαν, όπως η συντήρηση δημοτικών και αγροτικών δρόμων, η βελτίωση της ύδρευσης, της καθαριότητας και η νέα παιδική χαρά, η αποκατάσταση του χωμάτινου δρόμου από τη θέση «Μπάλιου» προς Αρχαία Τριταία, η ανακατασκευή του σωληνωτού στη θέση «Αγ. Δημήτριος» και η τσιμεντόστρωση χωμάτινου δρόμου εντός του οικισμού της Αγίας Μαρίνας κι άλλες παρεμβάσεις στην οδοποιία. Όσον αφορά στα έργα που είναι σε εξέλιξη, ο κ. Μπαρής εστίασε στη βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης που περιλαμβάνει εκτός των άλλων εγκατάσταση νέας δεξαμενής στον οικισμό της Αγίας Μαρίνας, αντικατάσταση των αγωγού ύδρευσης από το υφιστάμενο αντλιοστάσιο έως τη δεξαμενή και τοποθέτηση καλωδίου μετάδοσης ψηφιακών σημάτων για την σύνδεση του αντλιοστασίου με τη δεξαμενή, αντιπλημμυρικά έργα στη θέση «Λίτση» προς Θεοδωρόπουλου και στη θέση «Γαβριά», καθώς και στην επισκευή- αποκατάσταση του σεισμόπληκτου πρώην δημοτικού σχολείου Αγίας Μαρίνας, προϋπολογισμού 104.845,10 €.
Επόμενη «στάση» στο Μάνεσι και στον οικισμό Γολέμι. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τα έργα συντήρησης της δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, τις παρεμβάσεις στην ύδρευση, στους νέους κάδους απορριμμάτων, στη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού και στη νέα παιδική χαρά που έγιναν, καθώς και στην κατασκευή τοίχων αντιστήριξης στο δρόμο Γολέμι–Μαζαράκι. Επίσης, τόνισε πως ολοκληρώθηκε η ανάπλαση- διαμόρφωση του οικισμού Μάνεσι με τη διαμόρφωση του χώρου της πλατείας και του αύλειου χώρου του παλαιού δημοτικού σχολείου και του δημοτικού κτιρίου που στέγαζε το Δημοτικό Σχολείο. Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως είναι σε εξέλιξη το έργο βελτίωσης και αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης το οποίο προβλέπει αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του αντλιοστασίου ύδρευσης του οικισμού Μαστραντώνη, η κατασκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου 5Χ5 στη θέση «Κραβαριωτέϊκα», προϋπολογισμού 260.048,4 € (είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός), τεχνικά έργα οδοποιίας όπως στη θέση «Κουφάλα» Κάτω Μαστραντώνη, κ.α.

Ροή ειδήσεων

Advertisement