Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θεού θέλοντος στοχεύει σε τρίποντο!

Published

on

 

Η Παναχαϊκή πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό ενόψει της νέας χρονιάς παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β΄

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό Β΄ πλησιάζει και στην Παναχαϊκή έχουν καταλάβει πως η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος. Κι αυτό γιατί οι πράσινοι έχουν τα… κακά τους χάλια, οπότε με τη… βοήθεια του θεού -αφού χθες έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα χρονιά- μπορούν να ελπίζουν στη νίκη.

Μια επιτυχία, που μπορεί να έρθει μόνο κι αν εφόσον οι ποδοσφαιριστές δείξουν το ίδιο πάθος, δύναμη και πάνω από όλα θέληση, όπως έπραξαν απέναντι στην Καλλιθέα στον πρώτο επίσημο αγώνα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ…

Φυσικά οι παίκτες της Παναχαϊκής θα έχουν έναν ακόμη λόγο να «τρώνε σίδερα» το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στους πράσινους του Σωτήρη Αντωνίου, καθώς θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους, που ευελπιστούν ότι θα τους στηρίξουν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΘΛΟ

Αν κι εφόσον η κοκκινόμαυρη ομάδα καταφέρει και πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β΄ των… χιλίων ψυχολογικών κι όχι μόνο προβλημάτων, θα έχουν πετύχει έναν άθλο, καθώς τις δύο πρώτες αγωνιστικές θα έχει το επάνω χέρι, που ουδείς πίστευε ή αν θέλετε πιστεύει ακόμη πως οι παίκτες της Παναχαϊκής μπορούν να… επιτύχουν όλα όσα πιστεύουν μόνο οι ίδιοι…

ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΧΑΦ

Τελευταία προπόνηση πριν από τη μάχη με τον Παναθηναϊκό Β΄ θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, με τον Στέφανο Φραντσιόζα και τον συνεργάτη του Πάρη Κωνσταντακόπουλο να έχουν όλους τους παίκτες διαθέσιμους, πλην του νεοφερμένου ανέτοιμου Γιάννη Ιατρούδη. Στις προπονήσεις της κοκκινόμαυρης ομάδας μετέχει κι ένας Ολλανδός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ (6άρι-8άρι), έχει περάσει τόσο από το πρωτάθλημα του Ισραήλ, αλλά και δύο ομάδων της χώρας του.

ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΚΑΚΕΣ» ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ

Η Παναχαϊκή έχει να διαβεί ένα δύσκολο δρόμο… και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και με θέματα που αφορούν όλο τον οργανισμό. Δηλαδή δεν φτάνει το ότι θα δίνει κάθε αγωνιστική μια «μάχη», έναν «πόλεμο» για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα έχει να αντιμετωπίσει και τις κακές εις βάρος της διαιτησίες. Στην πρεμιέρα οι διαιτητές της αναμέτρησης έδειξαν το «πρόσωπό» τους και τι αναμένεται να επακολουθήσει με τους κοκκινόμαυρους να πρέπει να κερδίζουν εκτός από τον αντίπαλο και τους ρέφερι. Δεν πρέπει η κοκκινόμαυρη ομάδα να γίνει έρμαιο της διαιτησίας ως εύκολο θύμα με την διοίκηση να κινηθεί αστραπιαία έτσι ώστε να προστατεύσει αρχικά το όνομα και την ιστορία του συλλόγου και στην συνέχεια του νεαρούς ποδοσφαιριστές που ιδρώνουν και μάχονται για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα το διαιτητικό τρίο ανησύχησε τη διοίκηση της ομάδας και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες όμως αυτό πρέπει να το κάνει άμεσα.

*Η Super League 2 με ενημέρωσή της έκανε γνωστό ότι έχουν αφαιρεθεί 10 βαθμοί από τον Ολυμπιακό Β’. Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League 2: «Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Β έχουν αφαιρεθεί 10 βαθμοί σύμφωνα με τις αποφάσεις 56/2023 και 73/2023 του Π.Μ.Π.Ο της SL2 και 21/2023 και 27/2023 της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο».

 

Ξεχώριζαν σαν τη μύγα μες στο γάλα

Μπορεί όλα χθες στην Παναχαϊκή να… νόμισαν ότι κύλησαν ομαλά, αλλά δυστυχώς δεν ήταν όλα στην εντέλεια. Οι παίκτες της Κ19 της κοκκινόμαυρης ομάδας δεν είχαν και την  καλύτερη εικόνα, καθώς δεν φορούσαν τον ίδιο ρουχισμό με τους υπόλοιπους παίκτες. Είχαν λάβει εντολή να φορούν λευκά μπλουζάκια με την εικόνα να είναι λιγάκι αποκρουστική καθώς ξεχώριζαν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Φυσικά υπεύθυνοι δεν είναι οι ποδοσφαιριστές αλλά η ΠΑΕ που ακόμα δεν έχει φροντίσει για τον ρουχισμό τους, ευελπιστούμε ότι σύντομα το μέλλον της κοκκινόμαυρης ομάδας θα προσεχτεί καλύτερα σε όλους τους τομείς.

 

Δωρεάν μια φανέλα στον Σεβασμιότατο 

Φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών παρέλαβε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ως δώρο στον χθεσινό Αγιασμό στο γήπεδο της Αγυιάς, διά χειρός Βασίλη Μπλέτσα. Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τους έκανε δώρο στον καθένα ξεχωριστά από μια εικόνα.

ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής σε ό,τι αφορά την κίνηση των καρτών διαρκείας, καθώς χθες παραμονές του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό Β΄ υπήρχε συνωστισμός στα γραφεία της ΠΑΕ για την παραλαβή με τους φιλάθλους να περιμένουν κάμποση ώρα για να το παραλάβουν.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ SUPER LEAGUE 2

 Ο Γεωργόπουλος (Αρκαδίας) στο Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός Β΄

Ο Νικόλαος Γεωργόπουλος από την Αρκαδία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό Β΄ που θα διεξαχθεί αύριο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (16:00) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Βοηθούς θα έχει τους Ρούσλαν Ισακοβίδη (Λακωνίας), Νικόλαο Μαυροκορδόπουλο (Αργολίδας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Αλατσάκης από τον Πειραιά. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γεώργιος Κωνσταντίνου Αιτωλοακαρνανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης, ήταν τέταρτος στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Καλλιθέα στο «Ελ. Πάσο».

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών είναι οι εξής:

Σάββατο (30/9)

16:00: Παμπελοποννησιακό Στάδιο: Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός Β

Διαιτητής: Νικόλαος Γεωργόπουλος Αρκαδίας

Βοηθός: Ρούσλαν Ισακοβίδης Λακωνίας

Βοηθός: Νικόλαος Μαυροκορδόπουλος Αργολίδας

4ος διαιτητής: Γεώργιος Αλατσάκης Πειραιάς

15:00: Δημοτικό Ρόδου: Διαγόρας-Αιγάλεω

Διαιτητής: Αριστείδης Αλιάγας Δυτικής Αττικής

Κυριακή (1/10)

16:00: Δημοτικό Ηλιούπολης: Ηλιούπολη-Ιωνικός

Διαιτητής: Βασίλειος Στάμος Ηλείας

17:30: Δημοτικό Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης»: Athens Kallithea-Ολυμπιακός Β   

Διαιτητής: Αναστάσιος Γιαννουκάς Δωδεκανήσου

Δευτέρα (2/10)

15:30: Περιβολίων: Χανιά-Τηλυκράτης

Διαιτητής: Ιωάννης Στεργιώτης Αθηνών

16:00: Δημοτικό Στάδιο Παραλίας: Καλαμάτα-Γιούχτας

Διαιτητής: Θεόδωρος Πουλόπουλος Πειραιά.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement