Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’

Published

on

 

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (16:00) τον Παναθηναϊκό Β στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Όταν είσαι φίλαθλος και γνωρίζεις ότι η ομάδα της πόλης σου, στην προκειμένη περίπτωση η Παναχαϊκή, τίθεται αντιμέτωπη στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκα 2 με τον Παναθηναϊκό, το μυαλό σου αφήνεται και ανατρέχει στα… πολύ παλιά.

Όταν δηλαδή η Παναχαϊκή των παλαιοτέρων ετών έπαιζε κόντρα στους πράσινους στην πάλαι ποτέ Α΄ Εθνική κατηγορία. Όμως τα πράγματα άλλαξαν, η κοκκινόμαυρη ομάδα δεν είναι αυτή που ήταν στην τότε μεγάλη τη τάξει κατηγορία, αλλά ούτε και οι πράσινοι είναι οι γνωστοί, αλλά δίπλα τους έχει προστεθεί ένα τεράστιο βήτα.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Όπερ σημαίνει ότι η τωρινή Παναχαϊκή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου και οι παίκτες της θα ψάξουν σήμερα (16:00) τη νίκη απέναντί τους πάση θυσία, έτσι ώστε να ανέβουν και βαθμολογικά. Διότι ψυχολογικά είναι ανεβασμένοι και αυτό το μαρτυρούν οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ΠΑΕ, καθώς τονίζουν ότι οι κοκκινόμαυροι των Στέφανο Φραντσιόζα, Πάρη Κωνσταντακόπουλου, πως επιθυμούν τη νίκη με οποιοδήποτε τρόπο, προκειμένου να ανέλθουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και ύστερα βλέπουν.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Φυσικά για να γίνει αυτό, χρειάζεται και η στήριξη του φίλαθλου κόσμου και σήμερα θα είναι αρκετοί αυτοί που θα ανηφορίσουν την Πατρών-Κλάους για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου που είναι οι τρεις βαθμοί.

ΟΙ 21 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το θετικό της όλης ιστορίας είναι ότι άπαντες είναι διαθέσιμοι για την συνάντηση με μοναδικό απόντα τον ανέτοιμο Γιάννη Ιατρούδη. Οι παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή είναι οι εξής: Κολοβούρης, Πιττατζής, Μ. Μικές, Λιοφάγος, Νταμπίζας, Μούλντερ, Αντωνιάδης, Νάστος, Μπάρετ, Ντ. Ολιβέιρα, Μασούρας, Ζέκοφ, Τραορέ, Τόσκα, Γκάνσιερ, Κυρσανίδης, Αποστολόπουλος, Λοττίν, Πατρινός, Χριστόπουλος, Πετσίτης. Στο μεταξύ, διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Γεωργόπουλος από την Αρκαδία. Βοηθούς θα έχει τους Ρούσλαν Ισακοβίδη (Λακωνίας), Νικόλαο Μαυροκορδόπουλο (Αργολίδας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Αλατσάκης από τον Πειραιά.

 ΟΙ 23 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Οι 23 παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Αντωνίου ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή είναι οι εξής: Λίλο, Μαργκόνο, Σουρδής, Φικάι, Λάμψιας, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Τσόκαϊ, Φουρτάδο, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Βολάκης, Βουτσάς, Μπιλάλ, Χατζηϊωάννου, Λιούμης, Νταμπίζας. Από αυτή απουσιάζουν οι τραυματίες Ταβάρες, Φρόκου και Καλοσκάμης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement