Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Σκιάθος: Πρόσκρουση πλοίου στην προβλήτα του λιμανιού

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην προβλήτα του λιμανιού της Σκιάθου κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του, προσέκρουσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Skiathos Express» χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα κατά τη διάρκεια του συμβάντος στο πλοίο βρίσκονταν 107 επιβάτες εκ των οποίων οι 55 αποβιβάστηκαν στη Σκιάθο.

Το πλοίο έχει υποστεί μικρές εκδορές πάνω από την ίσαλο γραμμή ενώ αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα προκειμένου να λάβει πιστοποιητικό καλής αξιοπλοΐας και να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο του. Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Βόλος-Σκιάθος-Γλώσσα Σκοπέλου-Σκόπελο, Αλόννησο με επιστροφή.

Λόγω της προσωρινής ακινησίας του Skiathos Express και για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τροποποιείται το σημερινό δρομολόγιο του SUPER STAR

Ειδικότερα το πλοίο κατά την είσοδο του στο λιμάνι της Σκιάθου προσέκρουσε με το πρυμναίο δεξιό τμήμα στην προβλήτα, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο λιμάνι.

Κατά την πρόσκρουση επικράτησε αναστάτωση ωστόσο η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

Αλλαγές δρομολογίων του Super Star

Λόγω της προσωρινής ακινησίας του Skiathos Express και για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τροποποιείται το σημερινό δρομολόγιο του SUPER STAR της Seajets με τα κάτωθι ωράρια :

Aλόννησο: 13.15, από

Σκόπελο 14.15,

Σκιάθο 15.45 με τελική άφιξη στο λιμάνι του Βόλου στις 18.00.

Εικόνα από το πλοίο

Πρόσκρουση του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου Skiathos Express στο λιμάνι της Σκιάθου 30.9.2023 [®Skiathoslife / Βασιλεία Παρίσση]

Ροή ειδήσεων

Advertisement