Connect with us

Ελλάδα

Ζήτησε συγγνώμη ο πολίτης που δέχτηκε χαστούκι από τον Αχιλλέα Μπέο επειδή τον έβρισε

Published

on

Λήξαν θεωρείται το ζήτημα που προέκυψε στον Βόλο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας εμφανίζεται να χειροδικεί κατά πολίτη στην περιοχή Άλλη Μεριά, καθώς ο νεαρός πήγε και του ζήτησε συγγνώμη επειδή τον έβρισε.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βόλου ανέβασε και βίντεο στο Facebook από την κουβέντα που είχε με τον νεαρό στο γραφείο του. «Το αίμα σου κυλάει, αλλά κι εγώ είμαι δήμαρχος, 64 ετών και πατέρας πέντε παιδιών. Και σε ρωτάω τώρα που έχεις ηρεμήσει… Η πρόθεσή μου δεν ήταν ούτε να πας αυτώφορο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι. Αλλά όταν θα φτάσεις την ηλικία μου και έρθει κάποιος νεότερος και σου πει άντε γ… κι όλα αυτά, θα δεις πως θα αντιδράσεις. Και από τη στιγμή που γι αυτό που κάνω, δεν έχω συμφέρον. Το κάνω για σας», είπε στον πολίτη.

Σε εκείνο το σημείο ο νεαρός απολογήθηκε και ο Αχιλλέας Μπέος του είπε: «Ναι αλλά δεν είναι τρόπος αυτός», ενώ τον ρώτησε πόσο ετών είναι για να πάρει την απάντηση «26». Τότε ο δήμαρχος Βόλου του έδωσε το χέρι του και του είπε: «Έχεις δικαίωμα να κάνεις κι άλλα λάθη αλλά είναι σημαντικό που το αναγνωρίζεις».

Τότε ο 26χρονος του ζήτησε συγγνώμη, με τον Αχιλλέα Μπέο να λέει: «Δεν θέλω συγγνώμη, δεν είμαι παππάς για να σε συγχωρέσω. Είσαι και καλό παιδί. Ήρθα εκεί να μαζέψω τους κορμούς και να φτιάξω τον δρόμο να περνάνε οι άνθρωποι. Τελείωσε… Καλή συνέχεια…».

Νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος είχε τοποθετηθεί για το ζήτημα, σημειώνοντας ότι «αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις».

Ροή ειδήσεων

Advertisement