Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ : Η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον

Published

on

Με κεντρικό σύνθημα : Η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας διοργανώνει αυτή την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο Θεατράκι στην Μαρίνα της Πάτρας επετειακή εκδήλωση για να τιμήσει τα 49 χρόνια από την ίδρυση της φιλελεύθερης παράταξης.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου ενώ προλογίζει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης.

Χτες για τέταρτη μέρα ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., Τομεάρχες και εθελοντές συνέχισαν τις περιοδείες συζητώντας με τους πολίτες και διανέμοντας προσκλήσεις για την εκδήλωση καθώς και την προκήρυξη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας για την επέτειο των 49 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μήνυμά της η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας επισημαίνει : Τιμούμε την προσεχή Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στην Πάτρα την 49η επέτειο ίδρυσης της μεγάλης δημοκρατικής Παράταξής µας, της Νέας Δημοκρατίας.

Τιμούμε τον ιδρυτή του κόμματός µας Κωνσταντίνο Καραμανλή, όλους τους έως σήμερα Προέδρους, όλους τους µμεγάλους εκλειπόντες και κυρίως τιμούμε τους νεοδηµοκράτες και τις νεοδηµοκράτισσες, την πλατιά λαϊκή µας βάση, που πάλεψε για τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά.

Είμαστε η παράταξη που πρωταγωνίστησε στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την οριστική επίλυση του Πολιτειακού, την καθιέρωση του πιο δημοκρατικού και προοδευτικού Συντάγματος, την ένταξη της Πατρίδας µας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια. Είμαστε η Παράταξη που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Η Παράταξη που προτάσσει την εθνική ενότητα και τη συσπείρωση των Ελλήνων σε κοινούς σκοπούς. Η Παράταξη που βάζει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον. Με παρακαταθήκη τη σχέση εμπιστοσύνης 49 χρόνων µε τους πολίτες και σταθερή πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας, η Νέα Δημοκρατία µε ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, αντιμετωπίζοντας πολλαπλές προκλήσεις. Μαζί θα τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες δυναμικής ανάκαμψης µε εθνική ομοψυχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά.

Σαράντα εννέα χρόνια μετά, το μήνυμα της ιδρυτικής µας Διακήρυξης και τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραµανλή αντηχούν και µας καθοδηγούν. Με τον ιστό των αρχών µας ακλόνητο. Και τη σημαία των ιδεών µας να κυματίζει µε τον άνεμο της ανανέωσης, στις δεκαετίες που μεσολάβησαν η Νέα Δημοκρατία ωρίμαζε, παραμένοντας έφηβοι. Ήταν, είναι και θα είναι το κόµµα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων.

Γέννημα της κοινωνίας, που δρα μέσα στην κοινωνία. Η παράταξή µας µε επικεφαλής των Πρωθυπουργό και Πρόεδρό µας Κυριάκο Μητσοτάκη δικαιώνει και σήμερα την προοδευτική της αποστολή. Ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά.
Σας προσκαλούμε στην επετειακή πολιτική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο Θεατράκι στην Μαρίνα της Πάτρας όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.
Η Νέα Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν από την νικηφόρα μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών γιορτάζει στην Πάτρα , σε µία Ελλάδα που αλλάζει. Πάντα μαζί, πάντα μπροστά

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement